KONZOLOK

Discover konzolok

DISCOVER SE3 HD KONZOL

Az átfogó kutatások eredményeként nyert tapasztalatok alapján kialakított konzol, amelyben a profizmust a magával ragadó élménnyel kombináltuk. Lenyűgöző elrendezés, élénk nagyfelbontású (1080p) képernyő és olyan szórakoztató lehetőségek, mint a tv, video streaming, az opcionális Life Fitness On Demand oktató által vezetett órák és az internetes kompatibilitás lehetővé teszi, hogy az Discover SE3 HD konzol a digitális fitnesz világ élvonalába került. Normál felbontású változatban is elérhető, amely ugyanazokat a szolgáltatásokat tartalmazza.

 

DISCOVER ST

 

Az integrált HD TV és az intuitív érintőképernyő szórakoztató élményt kínál a testedzők számára. Tartalmazza a Performance Run futópadokra fejlesztett programot, interaktív tereppályákat, 25 féle edzést, valamint NFC és Bluetooth ® kompatibilis.

Integrity konzolok

Az Integrity konzolok egyszerű edzésélményt biztosítanak a vendégeknek. Ideálisak azoknak a felhasználóknak, akik csak edzeni szeretnének.

X KONZOL

Intuitív felület a 7 hüvelykes érintőképernyőn. A konzol az edzések mellett Bluetooth®- és NFC-kapcsolatot is biztosít az élvezetes edzésekhez.

  • A vendégek a bejelentkezést követően nyomon követhetik a fejlődésüket és felfedezhetik az edzésterveket.
  • Egyszerű szoftverfrissítés

C KONZOL

Ez a konzol egyszerű edzési lehetőséget kínál azoknak a felhasználóknak, akik csak edzeni szeretnének. A nagy LED-ekkel és az egyértelmű kijelzővel egyszerű a navigáció.

  • Egyszerű, intuitív navigáció
  • Négy különböző edzés minden felhasználónak

 

Márkáink