KONZOLOK

Discover konzolok

DISCOVER SE3 HD KONZOL

Az átfogó kutatások eredményeként nyert tapasztalatok alapján kialakított konzol, amelyben a profizmust a magával ragadó élménnyel kombináltuk. Lenyűgöző elrendezés, élénk nagyfelbontású (1080p) képernyő és olyan szórakoztató lehetőségek, mint a tv, video streaming, az opcionális Life Fitness On Demand oktató által vezetett órák és az internetes kompatibilitás lehetővé teszi, hogy az Discover SE3 HD konzol a digitális fitnesz világ élvonalába került. Normál felbontású változatban is elérhető, amely ugyanazokat a szolgáltatásokat tartalmazza.

 

DISCOVER ST

 

Az integrált HD TV és az intuitív érintőképernyő szórakoztató élményt kínál a testedzők számára. Tartalmazza a Performance Run futópadokra fejlesztett programot, interaktív tereppályákat, 25 féle edzést, valamint NFC és Bluetooth ® kompatibilis.

Integrity konzolok

Az Integrity konzolok egyszerű edzésélményt biztosítanak a vendégeknek. Ideálisak azoknak a felhasználóknak, akik csak edzeni szeretnének.

SL KONZOL

Az Integrity sorozat fitnesz gépeihez olyan LED-konzolokat fejlesztettünk, amelyek nem csupán kijelzők.
A mai világ elvárásait figyelembe véve a Life Fitness a felhasználók közötti interakciókat is támogatja, például a Bluetooth®-kapcsolat és az Apple Watch®-kompatibilitás segítségével. A fejlesztések során ezeket a funkciókat is beépítettük a LED-platformba.

Jellemzők:

  • “Pattanj fel és használd” kialakítás
  • nagy méretű LED kijelző
  • 17-22 edzés
  • Bluetooth kapcsolat: – pulzusmérő övekkel, fülhallgatókkal, mobileszközökkel
  • WiFi, ANT+, NFC kapcsolat
  • Apple Watch kompatibilitás

Márkáink