Miben lehetünk segítségére? Vegye fel velünk a kapcsolatot! Minden megkeresésre 2 munkanapon belül válaszolunk.

Bemutatkozás

A Fitconcept Kft a Life Fitness brand család és a Pavigym sportburkolatok hivatalos magyarországi disztribútora, illetve 2022-től a LifeFitness romániai disztribútora is. Nemcsak fitneszgépeket és sportburkolatokat, hanem komplett fitnesz megoldásokat kínálunk partnereinknek a sikeres működéshez.

Referenciáink

Tervezés

Segítünk felismerni, hogy alapvetően milyen típusú fitneszlétesítményt szeretne, hogyan teheti egyedivé, megkülönböztetve magát a versenytársaktól, és mit tehet azért, hogy a vendégeit hosszú távon megtartsa.
A választáshoz, tanácsadáshoz segítséget adunk, új termek esetén ingyenes 2D-s, meglévő termek átrendezéséhez 3D-s terveket készítünk a személyes konzultációt követően.

Látvány

A Life Fitness brandhez kapcsolódó fitneszgépeink, termékeink esetén a www.lifefitness.com weboldalunkon színkonfigurációval választhatja ki, hogy melyik váz, borítás, illetve kárpit szín illene legjobban terméhez.

Ezen kívül a folyamatosan bővülő edzőterem bemutatóinkból újabb és újabb inspirációs ötleteket kaphatnak.

 

Sportburkolat és interaktív megoldások

Prémium kategóriás sportburkolatokat és interaktív megoldásokat kínálunk fitnesztermek számára.
A Pavigym spanyol gyár kizárólagos disztributoraként segítünk megtervezni és valósítani a tökéletes fitnesztermet. Elakadt a tervekben vagy úgy érzi nagyot álmodott, amit talán nem is lehet kivitelezni?

A PAVIGYM továbbra is az egyetlen burkolóanyag gyártó, amely kizárólag a fitneszipar számára fejleszti és gyártja termékeit már több. mint 55 éve. A minőség, a tudás és a tapasztalat a biztosítéka, hogy a funkciónak megfelelő legjobb sportpadlót használjuk a tervek megvalósításánál.

PRAMA

Mi a PRAMA?

Interaktív edzőterem.
Forradalmi, fiatalos, modern, élmény, abbahagyhatatlan.

“Nincs futópad. Nincs evezőgép. Nincsenek teremkerékpárok. A PRAMA úgy néz ki, mintha egy arcade game és egy játszótér keresztezése volna. Erőfejlesztés, sebesség, koordináció, mobilitás, energia és még annál is több. Könnyen hozzáigazítható bármely célcsoporthoz.” Marcos Requena, CEO Pavigym

Márkáink