Márkáink

01
Life Fitness kardio gépek

A Life Fitness kardiogépek széles termékválasztékának köszönhetően az edzőtermek olyan fitneszberendezést választhatnak, amely legjobban illeszkedik igényeikhez. A vendégek pedig – a koruktól, képességeiktől vagy edzettségi szintjüktől függetlenül – olyan kardioedzést választhatnak, amely a leginkább megfelelő számukra.

További információk

02
Life Fitness erősítő gépek

A Life Fitness állítható ellenállású erősítő gépeit a tartósságot és az ideális biomechanikai szempontokat szem előtt tartva terveztük meg, hogy a legjobb választás legyen az edzőtermeknek, továbbá hatékony eredményeket érhessenek el a kezdő és haladó felhasználók is.

További információk

A tárcsasúlyos gépeket azoknak a felhasználóknak ajánljuk, akik szeretnék áthidalni az állítható ellenállású berendezések és a szabadsúlyos edzések közötti szakadékot. Az egyszerű mechanika egyenletes és megbízható mozgási pályát hoz létre, így hatékony erősítő edzést tesz lehetővé.

További információk

03
Hammer Strength

A Hammer Strength már 25 éve szolgálja a sportolókat. Nemcsak az élsportolókat, hanem azokat is, akik hozzájuk hasonló elszántsággal és koncentrációval szeretnének edzeni.

Ezek olyan strapabíró erősítőberendezések, amelyekkel a sportolók megvalósíthatják ötleteiket és elérhetik céljaikat. A Hammer Strength követi a test természetes mozgását, és a kemény munkát eredményekkel jutalmazza.

Olyan eredményekkel, amelyekre az élsportolók már közel 3 évtizede támaszkodnak.

További információk

04
OFFICIAL HAMMER STRENGTH BOX

KOMPLETT MEGOLDÁS A SIKERES KISCSOPORTOS EDZÉSEKHEZ – MINDENT EGY HELYRŐL

A rövid, hatékony, csoportban elvégzett képzések egyike a legnépszerűbb edzésformáknak. A gyakorlatban azonban a stúdiók gyakran szembesülnek azzal a kihívással, hogy optimális térbeli feltételeket teremtsenek a nagy intenzitású kiscsoportos órákhoz, és nyereségesen értékesítsék kínálataikat.

Hogyan biztosíthatja, hogy a tagok számára kialakított hely ne csak vonzó legyen, hanem rendelkezésre álljon a megfelelő felszerelés? Hogyan lehet megakadályozni a felhasználói hibákat, és miként biztosítható, hogy a felhasználói tér környezetében lévő eszközök biztonságosan és egyszerűen használhatók legyenek, és a teljes területet egyetlen oktató átlássa? Hogy lehet benne biztos, hogy a vendégek az órákon kívül is használni fogják a termet és nem lesz üres?

További információ

05
ICG kerékpárok

A csoportos kerékpározás ösztönző és energetizáló élményt nyújt. A Life Fitness ICG teremkerékpárok között a kezdőktől a profikig mindenki megtalálja a neki megfelelőt.

Ez a hat modelből álló kerékpársorozat a szemet gyönyörködtető, díjnyertes külső megjelenés mellett fejlett digitális élményt is nyújt. A Coach By Color intenzitásmutató, a WattRate teljesítménymérő és a külső digitális eszközök csatlakoztatási lehetősége ösztönző és magával ragadó, semmihez sem fogható teremkerékpáros élményt nyújt. Használható többek között spinning, spinracing, indoorcycling, procycling órákon is. Ezen felül az ingyenes ICG APP segítségével személyi edzés vagy mérhető egyéni edzés is végezhető rajta. És ha ez még nem lenne elég, az egyedülálló MYRIDE alkalmazás még élőbbé teheti a teremkerékpározás élményét, mintha tényleg úton tekernénk.

További információk

06
Pavigym sportburkolat rendszer

A PAVIGYM továbbra is az egyetlen sportburkolat gyártó, amely kizárólag a fitneszklubbokat szolgálja ki. Ez a specializáció biztosítja a Pavigym számára az optimális
edzőterem-padló-megoldások megalkotását minden fajta fitnesz tevékenységhez.

További információk

 

 

07
WEXO

WEXO, A CROSS TRAINING ALTERNATÍV FORMÁJA

 

Maximalizálja a rendelkezésre álló teret az erőedzés és a kardio edzés kombinációjával a cross tréning alternatív módjával!

 

További információk

 

08
PRAMA

Forradalmi, egyedülálló interaktív funkcionális edzésrendszer zenével, fényekkel, időméréssel, egyéni teljesítményméréssel.

További információk

 

09
Termékkatalógusaink
Life Fitness termékkatalógus
Kereskedelmi
Hammer Strength
ICG kerékpárok
Fitnesz megoldások
Hotelek számára
Fitnesz megoldások
Vállalatok számára
Fitnesz megoldások
Sportklubbok számára
Pavigym
Sportburkolatok
Prama
Interaktív edzés
Hammer Strength Kiegészítők