Miben lehetünk segítségére? Vegye fel velünk a kapcsolatot! Minden megkeresésre 2 munkanapon belül válaszolunk.

Márkáink

01
ÚJDONSÁG! - UPfit.cloud menedzser szoftver

UPfit.cloud nagy teljesítményű menedzser szoftver   edzőtermeknek és fitneszkluboknak

Az UPfit.cloud egy innovatív online platform, amely azzal segíti az edzőtermek fejlődését, hogy egyszerűsíti a napi ügymenetet és javítja a vendégek elköteleződését. Egy edzőterem-kezelő szoftver, amely egyesíti az összes eszközt, amelyre egy fitneszklub üzemeltetésben használatos: működési, pénzügyi, online és marketing szolgáltatások.

További információk

Manager szoftver
02
Life Fitness kardió gépek

A Life Fitness kardió gépek széles termékválasztékának köszönhetően az edzőtermek olyan fitneszberendezést választhatnak, amely legjobban illeszkedik igényeikhez. A vendégek pedig – a koruktól, képességeiktől vagy edzettségi szintjüktől függetlenül – olyan kardió edzést választhatnak, amely a leginkább megfelelő számukra.

Termékismertető

Segítség a legnépszerűbb termékek közötti választásához:

Konzolok                                               Vázak

03
Life Fitness erősítő gépek

A Life Fitness állítható ellenállású erősítő gépeit a tartósságot és az ideális biomechanikai szempontokat szem előtt tartva terveztük meg, hogy a legjobb választás legyen az edzőtermeknek, továbbá hatékony eredményeket érhessenek el a kezdő és haladó felhasználók is.

A tárcsasúlyos gépeket azoknak a felhasználóknak ajánljuk, akik szeretnék áthidalni az állítható ellenállású berendezések és a szabadsúlyos edzések közötti szakadékot. Az egyszerű mechanika egyenletes és megbízható mozgási pályát hoz létre, így hatékony erősítő edzést tesz lehetővé.

Az LFX egy olyan funkcionális edzési megoldás, amely az edző termi felszerelés, az LFA programozás és oktatás, valamint a digitális támogatás kombinálásával sokoldalú, funkcionális élményt nyújt a vendégek számára.

További termékinformációk

04
Hammer Strength

A Hammer Strength már 25 éve szolgálja a sportolókat. Nemcsak az élsportolókat, hanem azokat is, akik hozzájuk hasonló elszántsággal és koncentrációval szeretnének edzeni.

Ezek olyan strapabíró erősítőberendezések, amelyekkel a sportolók megvalósíthatják ötleteiket és elérhetik céljaikat. A Hammer Strength követi a test természetes mozgását, és a kemény munkát eredményekkel jutalmazza.

Olyan eredményekkel, amelyekre az élsportolók már közel 3 évtizede támaszkodnak.

További információk

Edzőterem
05
OFFICIAL HAMMER STRENGTH BOX

KOMPLETT MEGOLDÁS A SIKERES KISCSOPORTOS EDZÉSEKHEZ – MINDENT EGY HELYRŐL

A rövid, hatékony, csoportban elvégzett képzések egyike a legnépszerűbb edzésformáknak. A gyakorlatban azonban a stúdiók gyakran szembesülnek azzal a kihívással, hogy optimális térbeli feltételeket teremtsenek a nagy intenzitású kiscsoportos órákhoz, és nyereségesen értékesítsék kínálataikat.

Hogyan biztosíthatja, hogy a tagok számára kialakított hely ne csak vonzó legyen, hanem rendelkezésre álljon a megfelelő felszerelés? Hogyan lehet megakadályozni a felhasználói hibákat, és miként biztosítható, hogy a felhasználói tér környezetében lévő eszközök biztonságosan és egyszerűen használhatók legyenek, és a teljes területet egyetlen oktató átlássa? Hogy lehet benne biztos, hogy a vendégek az órákon kívül is használni fogják a termet és nem lesz üres?

További információ

06
ICG kerékpárok

A csoportos kerékpározás ösztönző és energizáló élményt nyújt. A Life Fitness ICG teremkerékpárok között a kezdőktől a profikig mindenki megtalálja a neki megfelelőt.

Ez a hat modellből álló kerékpársorozat a szemet gyönyörködtető, díjnyertes külső megjelenés mellett fejlett digitális élményt is nyújt. A Coach By Color intenzitásmutató, a WattRate teljesítménymérő és a külső digitális eszközök csatlakoztatási lehetősége ösztönző és magával ragadó, semmihez sem fogható teremkerékpáros élményt nyújt. Használható többek között spinning, spinracing, indoorcycling, procycling órákon is. Ezen felül az ingyenes ICG APP segítségével személyi edzés vagy mérhető egyéni edzés is végezhető rajta. És ha ez még nem lenne elég, az egyedülálló MYRIDE alkalmazás még élőbbé teheti a teremkerékpározás élményét, mintha tényleg úton tekernénk.

További információk

07
Pavigym sportburkolatok

A LEGHIGIÉNIKUSABB PADLÓBURKOLAT A PIACON

Elkötelezettek vagyunk, hogy a legmagasabb minőségű és a higiéniai követelményeknek megfelelő edző termi padló megoldásokat kínáljuk Önnek.
TELJESKÖRŰ COVID-19 ELLENI GYÁRTÁSI, TISZTÍTÁSI PROTOKOL!

Továbbra is az egyetlen sportburkolat gyártó, amely kizárólag a fitneszszektort szolgálja ki.  Ez a specializálódás lehetővé teszi, hogy a különböző fajta edzés tevékenységekhez a Pavigym az optimális padlómegoldásokat kínálja. 

További információk

Funkcionális zóna
08
PRAMA

Forradalmi, egyedülálló interaktív funkcionális edzésrendszer zenével, fényekkel, időméréssel, egyéni teljesítményméréssel.

További információk

09
Peak Pilates

Cégünk a FitConcept Kft a PeakPilates eszközök magyarországi forgalmazója.
A Pilates hasznos testedzési forma, az általunk forgalmazott eszközökkel pedig még színesebb edzéseket lehet tartani!

A Pilates gyakorlatokhoz már többféle eszköz is rendelkezésre áll, legyen az Pilates stúdióban való vagy otthoni edzés. Ismerje meg a nagyszerű felszerelések teljes skáláját!

A kiváló minőségű felszerelésekkel megtapasztalhatja a teljes Pilates edzést.

További információk

Pilates
Termékkatalógusaink
Újdonságaink
Life Fitness termékkatalógus
Kereskedelmi
Hammer Strength
ICG kerékpárok
Fitnesz megoldások
Hotelek számára
Fitnesz megoldások
Vállalatok számára
Fitnesz megoldások
Sportklubok számára
Pavigym
Sportburkolatok
Prama
Interaktív edzés
Hammer Strength Kiegészítők
Life Fitness Studio Collection
Otthoni kínálat
Symbio termékkatalógus