Miben lehetünk segítségére? Vegye fel velünk a kapcsolatot! Minden megkeresésre 2 munkanapon belül válaszolunk.

HAMMER STRENGTH

A Hammer Strength mottója a fókusz, a fegyelem, valamint a mentális és fizikai erő. Termékeink a piac legtartósabb gépei, amelyeket úgy alkottunk meg, hogy a legintenzívebb edzéseket is kiállják a megfelelő eredmény elérése érdekében.

HAMMER STRENGTH erősítőgépek, Life Fitness

– ÖRÖKSÉG –

A SZTENDERD ÚJRAÉRTELMEZÉSE

Az erőnléti edzés fogalma alapjaiban változott meg, amikor Gary Jones 1989-ben megalapította a Hammer Strength-et. Leleményességével, valamint a Cincinnati Bengals és az élsportolók hozzájárulásával olyan erőnléti gépeket fejlesztett ki, amelyek leegyszerűsítették a súlyemelés biomechanikáját, miközben a gép mozgását összehangolták az emberi mozgással. Jones kikövezte az utat annak érdekében, hogy a Hammer Strength az intelligens erőnléti edzés úttörője legyen.

– TELJESÍTMÉNY –

MAGASRA TESSZÜK A LÉCET AZ IPARÁG-VEZETŐ ESZKÖZEINKKEL

A Hammer Strength robusztus erőnléti edzéshez tervezett gépe a legtartósabb a piacon, és úgy lett kialakítva, hogy kibírja a legintenzívebb edzéseket is. A Hammer Strength a leendő bajnokok számára szükséges eszközöket kínálja. Eszközportfóliónk ezenkívül nagy teherbírású kereteket és állványokat, padokat, válogatott felszereléseket és sokféle kiegészítőt is tartalmaz a végtelen edzési lehetőséghez.

HAMMER STRENGTH erősítőgép, Life Fitness

– KITARTÁS –

ELIT SPORTOLÓK KÉPZÉSE

Elismerjük az öt évtizedes tanulás és növekedés értékét. Azt is tudjuk, hogy a gyors innováció elengedhetetlen ahhoz, hogy ne csak kiemelkedő teljesítményt nyújtsunk, hanem ösztönözzük a változást. Nem azért dolgozunk, hogy kövessük a fitneszipart. Küldetésünk, hogy az élen járjunk.

– TARTÓS –

MAGASABB SZÍNVONALRA TERVEZVE

A magasabb mércét képviselő Hammer Strength az élsportolók első számú márkája, mert kiállja az intenzív igénybevétel próbáját, és ami a legfontosabb, eredményeket produkál. Elkötelezettek vagyunk, hogy az acélból világszínvonalú erősítő gépeket alkossunk, a világhírű tartóssággal ötvözve. A Hammer Strength eszközök igazoltan meghaladják az iparági szabványokat, biztosítva, hogy még a legintenzívebb edzésprogramok esetén is hosszú évekig kitartsanak.

CSÚCSKATEGÓRIÁK

CSATLAKOZZON KÖZÖSSÉGÜNKHÖZ!

Márkáink