Miben lehetünk segítségére? Vegye fel velünk a kapcsolatot! Minden megkeresésre 2 munkanapon belül válaszolunk.

HAMMER STRENGHT TÁRCSASÚLYOS GÉPEK

A Hammer Strength világelső a tárcsasúlyos berendezések között, amelyet úgy terveztek, hogy a test természetes mozgáspályáját kövesse.

VÁLASSZA KI AZ IGÉNYEINEK MEGFELELŐ HAMMER STRENGHT BERENDEZÉST!

HAMMER STRENGHT – FELSŐTEST-ERŐSÍTŐ BERENDEZÉSEK

Life Fitness, Hammer Strenght

 

BIOMECHANIKAI HÁTTÉR

A lehető legegyenletesebb össze- és széttartó mozgásívek kivitelezéséhez az ISO laterál technológia a garancia. A független karmozgások nagyobb változatosságot biztosítanak, és lehetővé teszik a felhasználók számára, hogy végtagjaikat egyszerre vagy akár önállóan is megdolgoztassák.

BERENDEZÉS MEGTEKINTÉSE

HAMMER STRENGHT – ALSÓTEST-ERŐSÍTŐ BERENDEZÉSEK

Hammer Strenght, Life Fitness gépek

 

A TELJESÍTMÉNY ÁTTEKINTÉSE

A Hammer Strength a tárcsasúlyos gépek tiszta teljesítményén alapul. Több mint 25 éve ez a preferált erőedzés az élsportolók számára, és azoknak, akik velük hasonló szintű edzésben szeretnének részt venni.

SZÁMOS VÁLASZTHATÓ FUNKCIÓ

A Hammer Strength gépek az egyes alkatrészektől függően számos kényelmi funkciót kínálnak. A szabvány súlytartó szarvaknak köszönhetően a súlyok helytakarékos módon a berendezésen tárolhatók, a keret alját pedig gumitalpak védik, amelyek megakadályozzák a gép megcsúszását.

BERENDEZÉS MEGTEKINTÉSE

HAMMER STRENGHT – TÖRZSERŐSÍTŐ ÉS GRAND BASE BERENDEZÉSEK

Life Fitnesz, Hammer Strenght fitneszgépek

GROUND BASE TERMÉKCSALÁD

A Ground Base termékcsalád a Hammer Strength tárcsasúlyos berendezéseinek egyik alcsoportja. A stabilan lábakon álló Ground Base segít abban, hogy a testi erőt alulról felfelé haladva lehessen növelni. Ezek a mozgásalapú gépek egyszerre több izomcsoportot edzenek, így a teljes testet átmozgatják.

BERENDEZÉS MEGTEKINTÉSE

TEGYE MÉG VONZÓBBÁ LÉTESÍTMÉNYÉT

CSATLAKOZZON A LEGJOBBAKHOZ

Beszéljen a Life Fitness valamelyik tanácsadójával, hogy megtudja, mely termékek lennének a legmegfelelőbbek az ön létesítménye számára.

KAPCSOLATFELVÉTEL

Márkáink