Tervezés

Az elképzeléstől a megvalósításig

Segítünk meghatározni, hogy alapvetően milyen típusú fitneszlétesítményt szeretne, hogyan teheti egyedivé, megkülönböztetve magát a versenytársaktól, és mit tehet azért, hogy a vendégeit hosszú távon megtartsa.
A választáshoz, tanácsadáshoz segítséget adunk, új termek esetén ingyenes 2D-s, meglévő termek átrendezéséhez 3D-s terveket
készítünk a személyes konzultációt követően.

Színvilág

Lifefitness.hu weboldalunkon színkonfigurációval választhatja ki, hogy az edzőtermi gépek esetében melyik váz, borítás illetve kárpit szín illene legjobban terméhez.
Ezen kívül a folyamatosan bővülő edzőterem bemutatóinkból újabb és újabb inspirációs ötleteket kaphat a világ különböző részeiről.

Sportburkolat

Legyen szó kis méretű teremről vagy többszáz négyzetméteres több termes létesítményről, a prémium kategóriás Pavigym sportburkolatok széles skáláját találja nálunk. Segítünk az adott területek, helyiségek funkciójának megfelelő anyagok kiválasztásában. Tartósság, nagy színválaszték, könnyű telepíthetőség, egyszerű tisztíthatóság. A különböző teherbírású és keménységű lapok jól kombinálhatók egymással. Jelölt, funkcionális területek is könnyen kialakíthatók.

Az innovációnak köszönhetően akár kis területen, akár egész teremben is kialakíthatók PRAMA rendszerek belőle.

További információk:

https://fitconcept.hu/markaink/pavigym/

Márkáink