Miben lehetünk segítségére? Vegye fel velünk a kapcsolatot! Minden megkeresésre 2 munkanapon belül válaszolunk.

Tervezés

Fitnesz szakértőink tudják, hogy miként lehet maximalizálni a rendelkezésre álló edzőteret és miként lehet az ügyfelek elképzeléseit a legjobban teljesíteni.

AZ ELKÉPZELÉSTŐL A MEGVALÓSÍTÁSIG

Segítünk meghatározni, hogy alapvetően milyen típusú fitneszlétesítményt szeretne, hogyan teheti egyedivé, megkülönböztetve magát a versenytársaktól, és mit tehet azért, hogy a vendégeit hosszú távon megtartsa.
A választáshoz, tanácsadáshoz segítséget adunk, új termek esetén ingyenes 2D-s, meglévő termek átrendezéséhez 3D-s terveket készítünk a személyes konzultációt követően.

tervezés

ÍGY VALÓSÍTJUK MEG ELKÉPZELÉSEIT

 

Edzőterem tervezés, sportburkolatok

DIZÁJNON ALAPULÓ ÉLMÉNYEK

A tér és az elrendezés kulcsfontosságú részét képezi az edzésélménynek. Az edzőterem tervezésért felelős csapatunk szorosan együttműködik Önnel, hogy közösen létrehozzunk egy vonzó, hatékony és látványos teret, amely megfelel ügyfelei igényeinek. Ne csupán konditerem felszerelést válasszon – használja ki szakértőink dizájnismereteit, hogy a lehető legtöbbet hozza ki edzőterméből.

TERVEZZE MEG EDZŐTERMÉT

Annak érdekében, hogy tisztán láthassa, hogyan fog kinézni létesítménye az edzőterem kialakítása után, csapatunk két- és háromdimenziós terveket hoz létre, figyelembe véve a releváns biztonsági és infrastrukturális követelményeket. A folyamat segít Önnek abban, hogy a helyes döntést hozhasson és a végeredmény egy tökéletes sportlétesítmény legyen a vendégei számára.

Prémium edzőtermek tervezése

színvilág

SZÍNVILÁG - TŰNJÖN KI A KONKURENSEK KÖZÜL

A megfelelő edzéstér a vendégeit hűségessé teszi. Az edzőterem kialakítása során folyamatosan egyeztetünk, hogy segítsünk modern és a kor igényeinek megfelelő létesítmény létrehozásában. A tervezési folyamat során hozzáillesztheti termének arculatához a megfelelő színkombinációkat.

Állandóan bővülő színkonfigurációval választhatja ki, hogy az edzőtermi gépek esetében melyik váz, borítás, illetve kárpit szín illene legjobban terméhez.
A vendégkörhöz szabhatja létesítményének digitális megoldásait.

TALÁLJA MEG AZ IDEÁLIS SPORTBURKOLATOT LÉTESÍTMÉNYE SZÁMÁRA

Legyen szó kis méretű teremről vagy többszáz négyzetméteres több termes létesítményről, a prémium kategóriás Pavigym sportburkolatok széles skáláját találja nálunk. Segítünk az adott területek, helyiségek funkciójának megfelelő anyagok kiválasztásában. Tartósság, nagy színválaszték, könnyű telepíthetőség, egyszerű tisztíthatóság. A különböző teherbírású és keménységű lapok jól kombinálhatók egymással. Jelölt, funkcionális területek is könnyen kialakíthatók.

Az innovációnak köszönhetően a burkolatok felhasználásával akár kis területen vagy egész teremben is kialakítható interaktív PRAMA rendszer.

sportburkolat

otthoni fitnesz

LÉTREHOZNÁ ÁLMAI EDZŐTERMÉT OTTHON?

Az innováció és a jólét találkozása

A Life Fitness több, mint 50 éve kínál fitneszmegoldásokat edzőtermek és egyéni felhasználók számára. Ami napról napra ösztönöz bennünket, az az egészségesebb életmódra való ösztönzés – ez manapság minden eddiginél fontosabb.
Most kell befektetni a testi és lelki jólétbe – itt az idő, hogy létrehozza álmai otthoni edzőtermét.
A Life Fitness szenvedélyével, tapasztalatával és termékeivel meg tudja valósítani álmai edzőtermét – függetlenül a rendelkezésére álló hely méretétől vagy eredeti funkciójától.
Mi segítünk az elképzelési megvalósításában, útmutatást nyújtunk, hogy maximálisan kihasználja a rendelkezésre álló lehetőségeket. Motivációként megosztunk néhány ötletet, amelyből ihletet meríthet. Tekintse meg!
Tervezőink fitnesz szakemberek, akik segítenek Önnek abban, hogy álmai otthoni edzőterme megvalósulhasson.

 

Kapcsolat

Márkáink