Tervezés

Az elképzeléstől a megvalósításig

Segítünk meghatározni, hogy alapvetően milyen típusú fitneszlétesítményt szeretne, hogyan teheti egyedivé, megkülönböztetve magát a versenytársaktól, és mit tehet azért, hogy a vendégeit hosszú távon megtartsa.
A választáshoz, tanácsadáshoz segítséget adunk, új termek esetén ingyenes 2D-s, meglévő termek átrendezéséhez 3D-s terveket készítünk a személyes konzultációt követően.

tervezés

színvilág

Színvilág

Lifefitness weboldalunkon színkonfigurációval választhatja ki, hogy az edzőtermi gépek esetében melyik váz, borítás, illetve kárpit szín illene legjobban terméhez.
Ezen az oldalon, folyamatosan bővülő referencia termeink bemutatóiból újabb és újabb inspirációs ötleteket a világ különböző részeiről.

Sportburkolat

Legyen szó kis méretű teremről vagy többszáz négyzetméteres több termes létesítményről, a prémium kategóriás Pavigym sportburkolatok széles skáláját találja nálunk. Segítünk az adott területek, helyiségek funkciójának megfelelő anyagok kiválasztásában. Tartósság, nagy színválaszték, könnyű telepíthetőség, egyszerű tisztíthatóság. A különböző teherbírású és keménységű lapok jól kombinálhatók egymással. Jelölt, funkcionális területek is könnyen kialakíthatók.

Az innovációnak köszönhetően a burkolatok felhasználásával akár kis területen vagy egész teremben is kialakítható interaktív PRAMA rendszer.

sportburkolat

otthoni fitnesz

Álmai edzőterme, otthon

Az innováció és a jólét találkozása

A Life Fitness több, mint 50 éve kínál fitneszmegoldásokat edzőtermek és egyéni felhasználók számára. Ami napról napra ösztönöz bennünket, az az egészségesebb életmódra való ösztönzés – ez manapság minden eddiginél fontosabb.
Most kell befektetni a testi és lelki jólétbe – itt az idő, hogy létrehozza álmai otthoni edzőtermét.
A Life Fitness szenvedélyével, tapasztalatával és termékeivel meg tudja valósítani álmai edzőtermét – függetlenül a rendelkezésére álló hely méretétől vagy eredeti funkciójától.
Mi segítünk az elképzelési megvalósításában, útmutatást nyújtunk, hogy maximálisan kihasználja a rendelkezésre álló lehetőségeket. Motivációként megosztunk néhány ötletet, amelyből ihletet meríthet. Tekintse meg!
Tervezőink fitnesz szakemberek, akik segítenek Önnek abban, hogy álmai otthoni edzőterme megvalósulhasson.

 

Kapcsolat

Márkáink