Miben lehetünk segítségére? Vegye fel velünk a kapcsolatot! Minden megkeresésre 2 munkanapon belül válaszolunk.

ICG kerékpárok

Indoor Cycling, spinning, szobabicikli, csoportos kerékpározás beltéren és sorolhatnánk még a magyar nyelvben, a zárt térben végzett kerékpározáshoz kötött fogalmakat.
Mi is az ICG® és hogyan válasszon a kerékpárok között?
Az ICG® egy teremkerékpár család, amely tökéletes választás az otthoni vagy az edző termi kardió edzésekhez és az Indoor Cycling csoportos óráihoz is.

Segítünk eldönteni, melyik kerékpár a legideálisabb választás az Ön számára.

IC4

IC4 INDOOR CYCLE

A feltűnő, modern kialakítás és a kiváló minőségű mechanikai alkatrészek teszik az IC4-et ideális választássá az edzők, fitnesz tulajdonosok számára. Az öves hajtáslánc és a mágneses fékrendszer gyakorlatilag nem igényel karbantartást, rendkívül kényelmes felhasználást tesz lehetővé. A kerékpárhoz nem tartozik konzol, kiváló választás olyan csoportos kerékpáros órákhoz, ahol nincs szükség adat visszajelzésre.

IC5

IC5 INDOOR CYCLE

A Bluetooth kapcsolat, az ANT + adatcsere, a fejlett mágneses ellenállás és az intuitív LCD kijelző együttesen olyan erőteljesen magával ragadó edzőélményt nyújt, amely magában foglalja az eszközök közötti adatcserét és a Coach By Color intenzitási útmutatót.

IC6

IC6 INDOOR CYCLE

Az IC6 beltéri kerékpár egy erőteljes, színes, WattRate® TFT számítógéppel felszerelt, amelyet a motor generátora hajt. Ez az interakció magában foglalja az eszközök közötti adatcserét és a Coach By Color® intenzitás útmutatót.

A WattRate® TFT Computer 2.0 az elsőgenerációs kijelző ráncfelvarrott változata, az IC6, IC7 és IC8 teremkerékpárok számára. Ez egy robusztus konzol, amely intuitív edzőnavigációval és nagy sebességű adat kapcsolattal rendelkezik. A számítógép fényes, önálló áramellátású, teljesen integrált TFT-képernyővel és egy elülső LED-kijelzővel rendelkezik, amely egyszerre jeleníti meg az edzés intenzitását a felhasználó és az oktató számára is.

IC7

IC7 INDOOR CYCLE

A díjnyertes IC7 teremkerékpár új, letisztult dizájnt, kétlépcsős hajtásláncot és magával ragadó digitális élményt ötvöz. Rendkívül pontos WattRate teljesítménymérő, Coach By Color intenzitás mutató a felhasználó és az oktató számára is, valamint a pontos 300 fokos mágneses ellenállás teszi az IC7-et egyedülálló beltéri kerékpárrá.

A WattRate® TFT Computer 2.0 az elsőgenerációs kijelző ráncfelvarrott változata, az IC6, IC7 és IC8 teremkerékpárok számára. Ez egy robusztus konzol, amely intuitív edzőnavigációval és nagy sebességű adat kapcsolattal rendelkezik. A számítógép fényes, önálló áramellátású, teljesen integrált TFT-képernyővel és egy elülső LED-kijelzővel rendelkezik, amely egyszerre jeleníti meg az edzés intenzitását a felhasználó és az oktató számára is.

ICG

A KERÉKPÁROK

Tapasztalja meg Ön is a beltéri kerékpározás élményét. Az innovatív „Life Fitness powered by ICG®” beltéri kerékpárok, az IC5, IC6, IC7 és az IC8 kombinálják a feltűnő, díjnyertes dizájnt a csúcs technológiával. Az egyedülálló, személyre szabott Coach By Color® szín alapú intenzitás mutató és a WattRate® teljesítménymérő nemcsak motivációs edzéseket nyújt minden célcsoport számára, hanem garantálja a piacon a legpontosabban méréseket, ezáltal személyre szabott eredményeket kínál.

Segítünk választani
ICG App

AZ ÚJ ICG® APP

Emelje magasabb szintre edzéseit az új ICG® APP segítségével! Legyen fitt & motivált az ingyenes edzéstervek segítségével, melyeket profi ICG® csapatunk állítottak össze. Csak párosítsa a készüléket az ICG® IC5, IC6, IC7 vagy IC8 Indoor Cycle kerékpár konzoljával, így láthatja, elmentheti és nyomon követheti az edzés eredményeit, hogy elérje a kitűzött edzés célt!

Ismerje meg
ICG App

ONLINE KÖZÖSSÉG

A csoportos teremkerékpározás élénk és ösztönző hangulatot teremt. A csúcskategóriás csoportos teremkerékpárokban a díjnyertes kialakítás fejlett digitális élménnyel párosul. Az ICG® digitális ökoszisztéma az ICG® Connecttel közösen, a Coach By Color® intenzitásmutató és a WattRate® teljesítménymérő együttesen biztosítja az izgalmat és a részvétel örömét. A kerékpárok otthoni használatra is kiváló lehetőségeket tartogatnak. Az ICG App segítségével rengeteg edzésprogram elérhető, segíti a fejlődés nyomon követését. Ismeje meg az ICG® ONLINE HUB-ot – az egyedülálló globális platformot, amelyet a szenvedélyes oktatók és a kerékpározás szerelmesei számára hoztunk létre. A csoport nemzetközi, tagjai a világ minden tájáról valók és közös bennük, a kerékpározás iránti elkötelezettség.

TOVÁBB

Márkáink