Miben lehetünk segítségére? Vegye fel velünk a kapcsolatot! Minden megkeresésre 2 munkanapon belül válaszolunk.

ICG APP

TÖLTSD LE AZ ICG® APP-OT

INGYENESEN ELÉRHETŐ IOS ÉS ANDROID KÉSZÜLÉKEKRE

 

CSATLAKOZZ

Tekintsd meg most, vagy mentsd el későbbre, mindkettő jó választás – egy jól sikerült edzés alatt rengeteg adat generálódik. Párosítsd mobil készüléked vagy táblagéped az ICG® (IC5, IC6, IC7 vagy IC8) beltéri kerékpárok bármelyikével, és tekintsd meg, mentsd el és kövesd nyomon edzéselőzményeid.

SZÍN ALAPÚ EDZÉS

Az új ICG® app lehetővé teszi, hogy a szín legyen az edződ. Intuitív és egyszerű, csak  egyeztesd a kerékpárod kijelzőjét és az ICG® alkalmazásban megjelenített adatokat az edzés színéhez,  hogy a megfelelő edzés terhelési zónában legyél – 5 színes zóna, az átláthatóságért.

SZÍNES, ERŐTELJES, RÓLAD SZÓL!

HAJTSD VÉGIG A TÁVOT ÉS OSZTD MEG AZ EDZÉSED

Megosztanád az edzésed? Van olyan eredményed, amire büszke vagy? Kövesd nyomon az edzéseidet a személyes edzésnaptáradban és osztd meg barátaiddal a közösségi médiában. Ráadásul azt is kiválaszthatod, hogy milyen adatok jelenjenek meg.

ADATOK ÁTVITELE KÜLSŐ ALKALMAZÁSOKBA

Használsz egyéb fitneszalkalmazásokat is és szeretnéd azokban is elmenteni az edzéseidet? Az ICG® alkalmazással adatokat továbbíthatsz más külső alkalmazásokba is, mint az Apple Health, a Google Fit és a Strava.

ÉRD EL A KITŰZÖTT CÉLT

Tűzz ki és érj el kisebb vagy akár komolyabb célokat. Válassz az ICG® szakértőink által összeállított, több mint 50 különböző edzés közül, amik rendszeresen frissülnek. Válassz az appban elmentett edzések közül, melyek edzés célok szerint vannak feltüntetve, például: Erősödj, Legyél fittebb, Legyél lendületesebb, Legyél Gyorsabb. Összeállíthatsz Te magad is edzést és egyszerűen elmentheted az alkalmazásban.

Márkáink