Miben lehetünk segítségére? Vegye fel velünk a kapcsolatot! Minden megkeresésre 2 munkanapon belül válaszolunk.

ERŐSÍTŐ ESZKÖZÖK

ÁLLÍTHATÓ ELLENÁLLÁSÚ ERŐSÍTŐ GÉPEK

Life Fitness, Axiom sorozat

A Life Fitness állítható ellenállású gépei egyszerre tartósak és kialakításukat tekintve biomechanikailag kifinomultak, annak érdekében, hogy biztosítsák a megbízható teljesítményt és a hatékonyságot.

MIÉRT VÁLASZTJÁK AZ EDZŐTERMEK AZ ÁLLÍTHATÓ ELLENÁLLÁSÚ GÉPEKET?

NÉLKÜLÖZHETETLEN AZ ÚJ FELHASZNÁLÓK SZÁMÁRA
Az állóképességi edzés minden edzésterv kritikus eleme. Az állítható ellenállású erősítőgépek a legegyszerűbb és legkellemesebb lehetőséget kínálják az állóképességi edzésekhez a tapasztalattal nem rendelkező felhasználók számára is.

MEGFELEL A LÉTESÍTMÉNY IGÉNYEINEK
A Life Fitness és a Hammer Strength öt különböző, állítható ellenállású gépcsaláddal rendelkezik, amelyek biztosítják az edzőterem és a vendégek számára az ideális fitneszélményhez szükséges lehetőségeket – a csúcskategóriás kialakítástól a teljesítmény vezérelt innovációig.

KIELÉGÍTI AZ ÜGYFÉL IGÉNYEIT
A felhasználó személyre szabott élményben részesül a személyes preferenciáknak és méreteknek megfelelő beállításokkal. Ez lehetővé teszi, hogy minden felhasználó, legyen profi vagy kezdő, optimális mozgáspályán végezze a gyakorlatokat, és természetes edzésélményben legyen része.

TOVÁBBI INFORMÁCIÓK

 

TÁRCSASÚLYOS EDZŐGÉPEK

Hammer strength

Berendezések olyan felhasználóknak, akik szeretnék áthidalni az állítható ellenállású berendezések és a szabad súlyok közötti szakadékot. Az egyszerű mechanika egyenletes és megbízható mozgáspályát biztosít, és hatékony erőedzést tesz lehetővé.

TUDOMÁNYOS HÁTTÉR
A Life Fitness és a Hammer Strength tárcsasúlyos, a test természetes mozgását reprodukáló eszközeit úgy tervezték, hogy az erőedzést éppen elkezdőktől kezdve a tapasztalt veteránokig bármilyen felkészültségű testedző használhassa, legyen szó triceps, váll -, vagy háterősítő gyakorlatokról a tárcsasúlyos erősítőgépek segítségével mindenki megtalálhatja a számára megfelelő mozgásformát.

STRAPABÍRÓ KIALAKÍTÁS
A Life Fitness és a Hammer Strength tárcsasúlyos gépek úgy készültek, hogy a legkeményebb és legintenzívebb edzéseknek is ellenálljanak. Tesztelésük az iparági szabványokat is meghaladó standardok szerint történt, így biztos lehet benne, hogy a beszerzett eszköz a legtartósabb a piacon.

TOVÁBBI INFORMÁCIÓK

FUNKCIONÁLIS EDZŐTEREK (LFX)

LFX

KORLÁTLAN KONFIGURÁCIÓK
Az LFX tereket úgy tervezték, hogy maximalizálják a rendelkezésre álló edzőtér sokoldalúságát. Egyetlen terület, amely különböző edzésmódszerekhez, például erő-, saját testsúlyos vagy nagy intenzitású kardió edzéshez, valamint különböző edzésformákhoz, például kiscsoportos edzéshez, személyi vagy egyéni edzéshez is használható.

A LEGJOBB ÉLMÉNYRE TERVEZVE
Minden LFX teret úgy tervezünk meg, hogy edzőterme számára a legmegfelelőbb élményt nyújtsa. Nemcsak a felszerelést, hanem a programot, a megvalósítást és egyéb komponenseket is figyelembe véve segítjük a vendégek igényinek széleskörű kielégítését.

SZEMÉLYRE SZABOTT TÖKÉLETESSÉG
A vendégek több mint 70%-a várja el az általa választott edzőteremtől, hogy személyre szabott élményeket nyújtson számára. A személyre szabottság elősegíti a magasabb teljesítményt, valamint a jobb vendég eredményeket.

OPTIMALIZÁLT FUNKCIONÁLIS EDZŐTEREK
A Life Fitness és a Hammer Strength speciális és változatos portfóliói megfelelő edzéseszközöket biztosítanak Önnek és vendégeinek ahhoz, hogy a funkcionális edzést beépíthessék kínálatukba és edzés rutinjukba.

TOVÁBBI INFORMÁCIÓK

Márkáink