Miben lehetünk segítségére? Vegye fel velünk a kapcsolatot! Minden megkeresésre 2 munkanapon belül válaszolunk.

UPfit.cloud menedzser szoftver

Az UPfit.cloud szoftverplatform segítségével gyorsan, további befektetések nélkül biztosíthatja a létesítmény tagjai számára az online szolgáltatásokat: dedikált tagsági fiók, csoportos órák órarendjének feltűntetése közvetlenül a webhelyen, valamint tagsággal kapcsolatos vásárlási lehetőségek.

Mobilalkalmazás tagoknak

Az UPfit.today mobilalkalmazás segítségével nagyobb kontrollt biztosíthat a vendégeknek az edzőteremben végzett tevékenységeikhez. A vendégek közvetlenül a telefonjukról kezelhetik a dolgaikat: helyet foglalhatnak, foglalásokat törölhetnek, megújíthatják bérletüket, hozzáférhetnek a fitneszklubbal kapcsolatos összes információhoz, és értesítést kaphatnak a változásokról.

Dedikált mobilalkalmazás a személyzet számára

Az UPfit.team mobilalkalmazás hasznos funkciókat kínál, amelyek leegyszerűsítik az ügymeneteket. Az alkalmazás a felhasználó felelősségi körétől függően különböző funkciókat kínál. A személyi edzők nyomon követhetik kötelezettségeiket, edzés időpontokat ütemezhetnek a vendégekkel, és még PT-bérleteket is eladhatnak az ügyfeleiknek. A recepciósok és értékesítők követhetik a telefonhívásaikat és a potenciális ügyfelek adatait.

Online bérlet portál

Lehetőséget biztosít a vendégeknek a tevékenységeik nyomon követésére, bármilyen eszközzel. Az online tagsági fiók elérhető laptopon, táblagépen vagy telefonon is az edzőterem webhelyéről. A tagok minden szükséges információhoz hozzáférhetnek, beleértve az órarendet is, helyet foglalhatnak kedvenc óráikra, hozzáférhetnek aktuális bérlet adataikhoz, valamint online vásárolhatnak bérletet és szolgáltatásokat.

Egyszerű ügyfél kezelés

Rendkívül könnyen kezelhető a teljes ügyfél adatbázis. Minden tagnak részletes profilja van az összes szükséges adattal, beleértve az elérhetőséget, a tagsági és szolgáltatási előzményeket, valamint a teljes előtörténetet.

Lényeges, hogy a recepciós csapata pillanatok alatt könnyedén megtalálja bármelyik vendéget az adatbázisban, és minden szükséges információ ugyanott megtalálható legyen.

Online bérletvásárlás és fizetés a szolgáltatásokért

Az UPfit.cloud által létrehozott online fizetési platform segítségével sokkal gyorsabban értékesíthet bérleteket és szolgáltatásokat. Edzőterem-kezelő szoftverünk integrálva van az online fizetésfeldolgozó platformokkal, és lehetővé teszi a tagok számára, hogy másodpercek alatt online megújítsák bérletüket. Az online fizetés visszaigazolását követően a tagság automatikusan aktiválódik, a számlát és a szerződést e-mailben kapja meg a vendég, szintén automatikusan. Így azonnal bejuthatnak az edzőterembe.

Az UPfit.cloud még sok olyan funkcióval rendelkezik, amelyekre szüksége van fitneszklubjának zökkenőmentes működéséhez és bevételeinek könnyű növeléséhez. Tudjon meg többet: https://en.upfit.cloud/

Márkáink