Miben lehetünk segítségére? Vegye fel velünk a kapcsolatot! Minden megkeresésre 2 munkanapon belül válaszolunk.

KARDIÓ ESZKÖZÖK

FUTÓPADOK

Futópadok

IDŐTÁLLÓ KIVITELEZÉS

Edzőtermekbe szánt futópadjaink csökkentik az ízületek terhelését, hatékony kardió edzéseket biztosítanak, és minden edzettségi szinten gondoskodnak a kellemes szórakozásról.

ELISMERTEN MEGBÍZHATÓ ÉS KÉNYELMES

Edzőtermekbe szánt futópadjaink megbízhatóságukról és kényelmükről ismertek. A FlexDeck lengéscsillapító rendszere csökkenti a terhelést, így edzettségi szintjétől függetlenül mindenki számára hatékony kardió edzést tesz lehetővé.

MELYIK FUTÓPAD FELEL MEG AZ ÖN SZÁMÁRA?

Futópadok minden pénztárcához és felhasználói igényhez.

FEDEZZE FEL FUTÓPAD KÍNÁLATUNKAT

ARC TRÉNEREK

ARC tréner

TUDOMÁNYOSAN TESZTELT
MEGBÍZHATÓSÁG ÉS KÉNYELEM

A 21 emelkedési szint segítségével a siklás, a lépcsőzés és a mászás is utánozható, továbbá kisebb terhelésnek teszi ki a térdet, mint a séta.
Ez a terhelésmentes cross tréner olyan Arc mintázatot követ, amely a futáshoz hasonló módon kapcsolja be az izmokat. Tudományosan igazolták, hogy gyengédebb az ízületeihez, mint a gyaloglás. Az Arc Trainer taposógép csökkenti a térd terhelését, miközben növeli a farizom és a combhajlító izom igénybevételét.

EGYSZERŰ HASZNÁLAT MINDEN SZINTŰ FELHASZNÁLÓ SZÁMÁRA

A Life Fitness Arc Trainer-ek az edzőtermek és atlétikai klubok elengedhetetlen elemei a világ minden részén. Az Arc magas terhelhetősége ideális az alsó test edzéséhez az olyan felhasználók számára, akik nem tudnak hagyományosabb mozgásokat végezni. A fogyni vágyók számára pedig a kutatások kimutatták, hogy az Arc 9–16%-kal több kalóriát képes elégetni, mint a versenytársak gépei.

FEDEZZE FEL ARC TRÉNER KÍNÁLATUNKAT

ELLIPTIKUS CROSS TRÉNEREK

Elliptikustréner

HATÉKONY ÉS KÍMÉLŐ

A kiterjedt kutatások eredményeként olyan elliptikus és cross trénerek születtek, amelyek egyenletes, természetes és kényelmes érzést nyújtanak, mégis hatékony edzést biztosítanak.

A TERMÉSZETES FUTÓMOZGÁSRÓL MINTÁZVA

Az egyedülálló elliptikus kialakítás a természetes futómozgáson alapul, és biztosítja a kényelmet, illetve a biomechanikai hatékonyságot.

MELYIK ELLIPTIKUS TRÉNER LENNE A TÖKÉLETES VÁLASZTÁS AZ ÖN EDZŐTERMÉBE?

Elliptikus és cross trénerek minden pénztárcához és felhasználói igényhez.

FEDEZZE FEL ELLIPTIKUS CROSS TRÉNER KÍNÁLATUNKAT

KERÉKPÁROK

LifeCycle

SZÁGULDÁSRA SZÜLETETT

Lifecycle® ülőkerékpárok

Történetünk az első elektronikus edzőkerékpárral kezdődik; a Lifecycle® ülőkerékpár fejlődése azóta sem állt meg.
BIOMECHANIKUS PRECIZITÁS

A Life Fitness ülő kerékpárjai a közúti kerékpározás élményét szimulálva gondoskodnak a lábak biomechanikailag megfelelő elhelyezkedéséről, emellett korlátozzák a térdet és az ízületeket érő terhelést, ezzel biztosítva a kényelmet.

Recumbent bike

PIHENTETŐ ÉS KÉNYELMES

Lifecycle háttámlás kerékpárokok

A pihentető üléspozíciónak, a megfelelő pedáltávolságnak és a kényelmes üléseknek köszönhetően a háttámlás edzőkerékpárok minden felhasználó számára ideális kardióedzés.

 

POWERMILL MOZGÓLÉPCSŐ

Powermill

 

A sima lépcsőző mozgás és a 25 különböző sebesség miatt a PowerMill ideális a lassabb mászógyakorlatok kedvelőinek, vagy azoknak, akik az edzőterem nagyobb kihívást jelentő, kiemelt intenzitású kardió edzéseit szeretnék végezni. A nagy lépéstávolság és a lábujjat a becsípődéstől védő kialakítás biztosítja láb támasztásának biztonságát, legyen szó nagy intenzitású vagy mérsékelt erőkifejtésű edzésről. A megbízható váltóáramú motor biztosítja az egyenletes mozgást a gyakorlatok alatt. A fitneszlétesítmények számos konzolos lehetőséget kínálnak, az egyszerű és intuitívtől kezdve a szórakoztató és lebilincselő jellegűig.

SZÉLESEBB SEBESSÉGTARTOMÁNY

A motoros hajtású Life Fitness PowerMill az egyik legszélesebb sebességtartományt kínálja, ami egy lépcsőző gépen lehetséges. A legtöbb más lépcsőző gép olyan generátorokkal van ellátva, amelyek szabályozzák a lépések sebességét, de szükségük van egy bizonyos mértékű erőre a mozgáshoz. Ez az erő nagyrészt a testedző testtömegéből adódik, és megakadályozza, hogy a könnyebb felhasználók nagyobb sebességet érhessenek el, mert egyszerűen nem elegendő a testsúlyuk. A motoros hajtású PowerMill-nél nincs ilyen probléma, így a teljes sebességtartomány elérhetővé válik a felhasználók számára, súlyuktól függetlenül.

 

FEDEZZE FEL POWERMILL KÍNÁLATUNKAT

EVEZŐGÉPEK

 

evezőgép

Az evezés egyre népszerűbb edzésforma lett az elmúlt évtizedben. Az evezőgépek olyan sokoldalú kardió eszközök, amelyek ideálisak egyéni edzésekhez, csoportos gyakorlatokhoz és kiegészítésként kisebb létszámú csoportos edzésekhez.

HEAT ROW EVEZŐGÉP

Növelje az edzésintenzitást a létesítményében a Heat Row segítségével. Erőteljes, modern kialakításának köszönhetően bármilyen intenzitásszinthez igazodik. Kitoltuk a határokat, hogy olyan áramvonalas evezőgépet hozzunk létre, amely segít abban, hogy a felhasználók átlépjék a sajátjaikat. Az intuitív LCD-konzol könnyen használható és kellemes digitális élményt biztosít, pontos visszajelzés mellett.

HEAT PERFORMANCE ROW EVEZŐGÉP

Növelje az edzésintenzitást létesítményében a Heat Performance Row segítségével. Az erőteljes, modern kialakítás minden körülmény között megfelel a profi sportolóknak. Kitoltuk a határokat, hogy olyan áramvonalas, hatékony evezőgépet hozzunk létre, amely segít abban, hogy a felhasználók átlépjék a sajátjaikat. A TFT2.0 konzol csúcstechnológiájú digitális visszajelzéseket és motivációs programokat kínál az evezés élményének fokozása érdekében.

FEDEZZE FEL EVEZŐGÉP KÍNÁLATUNKAT

TEREMKERÉKPÁROK

Life Fitness Akadémia, Spining, Indoor Cycling

POWERED BY ICG

A „Powered by ICG” szobakerékpározásegyedi élményt biztosít felhasználói számára! Hat különböző kerékpármodellünk kiváló minőségű technológiát, vezető innovációkat és élvonalbeli designt képvisel. A digitális ökoszisztéma a magával ragadó technológiát számos motivációs funkcióval ötvözi az edzésélmény fokozása érdekében mind a csoportos órákon, mind a kardió edzéseken.

Csoportos teremkerékpározás

A csoportos teremkerékpározás élénk és ösztönző hangulatot teremt. A csúcskategóriás csoportos teremkerékpárokban a díjnyertes kialakítás fejlett digitális élménnyel párosul. Az ICG® digitális ökoszisztéma az ICG® Connect-tel közösen, a Coach By Color® intenzitásmutató és a WattRate® teljesítménymérő együttesen biztosítja az izgalmat és a részvétel örömét.


TOVÁBBI INFORMÁCIÓK

Márkáink