Miben lehetünk segítségére? Vegye fel velünk a kapcsolatot! Minden megkeresésre 2 munkanapon belül válaszolunk.

Referenciáink

Fitness and Health Club by Marriott Budapest

  • Méret: 250 m2
  • Nyitás: 2017. február

Marriott Budapest

A szálloda visszavette a létesítmény üzemeltetését, amit korábban egy külső cég végzett. Feladatunk az volt, hogy egy modern, elegáns termet tervezzünk a sportpadlózattól a fitneszberendezéseken keresztül a funkcionális kiegészítőkig.

Koncepció

A Marriott Hotelben könnyű formában maradni akár szállóvendégként, akár a Fitness & Health klubtagként. Budapest belvárosában, a Duna-parton található létesítményben a csoportos órák, személyi edzések és fitneszgépek mellett szauna és pezsgőfürdő várja a vendégeit.

Fitneszgépek

Kardio:
• Elevation sorozat + Discover SE3 konzolok
• Lifecycle GX Row evező gépek
• Lifecycle GX Bike teremkerékpárok

Erősítő:
• Insignia sorozat

hotel fitnesz

csoportos terem sportburkolattal

Sportburkolat

A Gym mindhárom termébe a cégünk által forgalmazott spanyol Pavigym® márka sportburkolatait helyeztük. A kardió és lapsúlyos gépek alatt a PaviBasic Classic Ocre Vinyl burkolata, a tárcsasúlyos gépek alatt és a szabad súlyos zónában Endurance 7mm-es Wenge színű burkolata lett lehelyezve. A Spinning stúdióba az Endurance RED jelöletlen, a Funkcionális terembe ugyan ennek az anyagnak a jelölt változata és egy slide area került.

Kiegészítő kiseszközök

A termekbe a Life Fitness, a Hammer Strength és az Escape márka kiseszközei kerültek:
Corebag-ek, bulgarian bag-ek, medicin labdák, soft plyo-box szettek, step padok, bosu-k, rubber kettlebell-ek, Hammer Strength polyurethane kézisúlyzók, Hammer Strength PU Olympic Disc szettek, Gym ball-ok, stúdió és jóga matracok, ugrókötelek, Life Fitness gumikötelek.