Miben lehetünk segítségére? Vegye fel velünk a kapcsolatot! Minden megkeresésre 2 munkanapon belül válaszolunk.

Referenciáink

Fitness Works powered by Life1

  • Méret: 1500 m2
  • Nyitás: 2016. december

Fitness Works

A klub a Váci Greens irodaházban nyitotta meg kapuit. A szolgáltatásokat a Fitness Works által meghívott cégek dolgozói és a dolgozók hozzátartozói/barátai (dolgozónként maximum 3 fő egyidejűleg) vehetik igénybe. A közel 1500 m2-es, légkondicionált klubban, egyedülálló környezetben ma az egyik legmodernebb és legbiztonságosabb erősítő és kardiógépek állnak a vendégek rendelkezésére.

Koncepció

Feladatunk az volt, hogy egy olyan munkahelyi fitneszt alakítsunk ki, ami által lehetőség nyílik a rendszeres mozgás, feltöltődés és kikapcsolódás lehetőségét minél több alkalmazotthoz eljuttatni, kulturált, egyedi környezetben, a legmodernebb felszereltséggel.

Erősítésre és nyújtásra a súlyzók, rudak és padok mellett közel több, mint 20 db Life Fitness és Hammer Strength kondicionáló gép, cardio edzésre 30 db Life Fitness gép  – köztük a legközkedveltebbek az edzés közbeni interaktív szórakoztatásért LCD monitorral felszerelve – várja vendégeinket, játék és tévé funkcióval, különböző edzésprogramokkal. A három csoportos óra termem (Aerobik, Body&Mind, Funckionális terem) gazdagon fel van szerelve a legkülönbözőbb eszközökkel.

Berendezés

Kardio: 
Integrity sorozat –
futópadok, elliptikus trénerek, ülő kerékpárok Discover SE konzollal
háttámlás kerékpár, lépcsőző konzollal  +  LCD TV LF
Powermill mozgólépcsőgép+ konzol
Lifecycle GX teremkerékpárok
GX Rower evezőgépek

Erősítő:
Optima sorozat
Signature sorozat:
– padok és gépek
– Dual Adjustabple Pulley
– Multi Jungle 8 station

HD Elite Combo Rack
Synrgy 360 XM