Miben lehetünk segítségére? Vegye fel velünk a kapcsolatot! Minden megkeresésre 2 munkanapon belül válaszolunk.

Referenciáink

GymTonic BudaPart Fitness Klub

  • Nyitás: 2022.05.09

GymTonic

Ennek a teremnek a megálmodásakor már az első alkalomtól kezdve azon dolgoztak a tulajdonosok, hogy egy exkluzív, egyedülálló, otthonos és barátságos helyet hozzanak létre. A cél az volt, hogy a vendég jó érzéssel induljon haza egy kemény edzés után és izgatottan várja a következő alkalmat. Minden apró részletre ügyeltek a zavartalan élmény biztosítása érdekében: a légtechnikától kezdve a beléptető rendszeren keresztül a legújabb LifeFitness gépparkig.

Koncepció

„Zárd ki a külvilágot, éld át a GymTonic élményt!”- az Alapítók

Edzés közben teljes mértékben kikapcsolhat, miközben a BudaPart panorámájában gyönyörködhet. Modern fitnesz élmény a testnek és a léleknek Budapest legmodernebb szegletében, a Kopaszi-gátnál.

Fitneszgépek

A terem a legmodernebb LifeFitness fitneszgépekkel lett felszerelve.

Kardio:
• Integrity sorozat + SL konzolok:
– futópadok, ellipszis trénerek, ülő- és háttámlás kerékpárok, mozgólépcsőző
• Concept2 D evező

Erősítő:
• Insignia sorozat lapsúlyos erősítő gépek
• Signature Smith keret és padok, állványok
• Multi Jungle 4 és 8 torony
Kiegészítők:
• Axiom Barbell Rack
• Hammer olimpiai tárcsák és rudak

 

A GymTonic Fitness-t a kényelem, az otthonosság, a barátságos környezet, a világos és panorámás kilátás, a friss levegő jellemzi. Kialakítása során a tulajdonosok minden apró részletre ügyeltek, hogy a vendégek biztosan jók érezzék magukat az itt töltött idő alatt és elégedetten térjenek vissza minden alkalommal.

A légtechnikai rendszerük a legmodernebb berendezéssel van ellátva, akár 8x-os légcserét is biztosítani tud, így garantáltan oxigéndús és friss levegő várja a terembe érkezőket. A fitnesz terem a legújabb és legmodernebb Life Fitness, cardio és erősítő gépparkkal lett felszerelve, hogy biztosan eredményesen formálhassa, erősíthesse izmait és egyedi sportolás élményben legyen része.

Egy fárasztó edzés után mi sem lehet kellemesebb, mint egy szauna vagy pezsgőfürdő a panorámás wellness részlegen.

Merüljön el a pezsgőfürdő habjaiban és élvezze a panorámát, ami elé tárul a Kopaszi-gát felől (Duna felől). Élje át a GymTonic élményt és lazuljon el és töltődjön fel. A wellness részlegen egy 8 személyes finn szauna, egy 6 személyes infra szauna és egy 5 személyes pezsgőfürdő várja a vendégeket, amely biztosítja a testi és lelki felfrissülést.