Miben lehetünk segítségére? Vegye fel velünk a kapcsolatot! Minden megkeresésre 2 munkanapon belül válaszolunk.

Referenciáink

Step Herceg

  • Méret: 1000 m2
  • Nyitás: 2023. november

Step Herceg - Herceghalom

A Zsámbéki-medence legújabb fitneszterme, teljesen automatizált, digitális használat; modern-, letisztult környezet, tágas belső terek, családias hangulat. A teremben nincsenek óriási képek elérhetetlenül túlsportolt emberekről, nem szereltek fel tv-ket sem, mert a tulajdonosok úgy gondolják mindenki túl sokat képernyőzik manapság, céljuk, hogy aki ellátogat a Step Hercegbe, az magával tudjon törődni, ne zavarják semmilyen körülmények edzés közben.

Koncepció

A kor digitális elvárásait szem előtt tartva szerettek volna a lehető legtöbb automatikát a terembe építeni, a klasszikus recepció kialakítása a tervezés folyamán elvetésre került.
Célcsoport: Prémium kialakítás + prémium géppark = prémium szegmens.
Az első komoly szűrő a beléptető: „aki nem tudja megugrani az okostelefonjával ezt a kihívást, annak sajnos nem nálunk a helye” vallják a tulajdonosok. Azoknak a környéken élőknek szeretnének megfelelően magas szolgáltatást biztosítani, akiknek mások az elvárásaik, mint amit a környező települések termei nyújtanak. Divatos szóval élve „lifestyle életérzés”, korszerű légkör, ahol nincs izzadságszag, nincsenek hatvan kilós egykezes súlyzók, nincs „gyúrós” terem hangulat.
Olyan termet építettek, amelybe ők is szívesen jártak volna, de a környéken eddig nem volt rá lehetőség.

Fitnesz berendezés

Kardió eszközök:
Integrity kardió gépek SL kijelzőkkel
Futópadok, Cross Trénerek, Háttámlás kerékpárok, Mozgólépcsőgép, ARC tréner

Erősítő gépek:
Insignia sorozatú lapsúlyos és súlytárcsás erősítő gépek
Axiom sorozatú lapsúlyos erősítő gépek
Signature sorozatú padok és állványok
Signature Smith keret
MJ8 multifunkciós torony
Synrgy360XM – Pavigym funkcionális sportburkolat rajzolattal és kiegészítőkkel
A szabadsúlyos zónában CT20 Pavibasic burkolat

Rólunk mondták

tulajdonosok

A Life Fitness csapata az első lépéstől egyenrangú partnerként támogatott bennünket, az ötleteléstől a megvalósulásig. A kezdeti tervek átbeszélése, a referencialátogatások megszervezése, a gazdasági modell kialakítása mind-mind azt tükrözte számunkra, hogy egy komoly háttértudásra építő csapat van a segítségünkre, akiktől minden felmerülő kérdésünkre megkapjuk a megfelelő választ. A Life Fitness gépek az általunk látogatott termekben mindig kiemelkedtek a többi közül, minőségük, dizájnjuk és mozgástartományuk egyaránt prémium szegmenst képviselnek, nem is volt kérdés, hogy rájuk esett a választásunk.