Miben lehetünk segítségére? Vegye fel velünk a kapcsolatot! Minden megkeresésre 2 munkanapon belül válaszolunk.

A tagsági rendszer újragondolása

Hogyan pótolja a bevételkiesést, ami azokban a hónapokban keletkezett, amíg zárva volt?

  1. A vendégek megtartásának titka az ő lojalitásuk, vonja be őket.
  2. Keressen lehetőségeket, hogyan tud segíteni a vendégeinek a bérletek megvásárlásában.
  3. Vegye fontolóra a vendégek tapasztalatait

Egy nemzetközi felmérés azt mutatja, hogy az edzőterem látogatok 40%-a a járvány után többet tervez otthon edzeni. – Forrás: Global Web Index Monthly Study, April 2020

Az otthon edzés félelmei és előnyei  

Sok látogató életében először próbálta ki az otthoni edzést, és lehet, hogy néhányuknak annyira tetszett, hogy ezután is folytatni akarják. Másrészről vannak olyanok is, akik nem szerették, és már érzik a késztetést, hogy visszatérjenek a terembe. Bárhogy is legyen, fontos megtartani a vendégeket. Őket visszacsábítani anyagilag sokkal költséghatékonyabb, mint újakat bevonzani.

 

Gondolkozzon a megoldáson.

Ha az edzőterme még mindig zárva van, akkor fontolja meg a kerékpárok vagy a kiseszközök bérbe adását: medicin labdák, kettlebellek, szőnyegek, TRX-ek és akár a kézisúlyzók is. Az ilyen ösztönzés a létesítményből élő közvetítésű csoportos órákkal kombinálva biztosítja, hogy növekszik az online órákhoz csatlakozó tagok száma! Ezt megteheti egyedül, vagy más, a térségben található edzőterem tulajdonosaival együtt. A Life Fitness hozzájárul az olyan otthoni megoldásokhoz, mint a Digital Coach platform, az ICG Online Coach és az ICG World Tour Series. Ezeket, a kiegészítő csomagokkal kombinálva biztosíthatja a teljes otthoni edzést. Ragadja meg ezt a lehetőséget, és próbáljon kapcsolatba lépni vendégéivel!

 

Kínáljon éves akciókat az átmeneti promóciók helyett

Attól függetlenül, hogy a vendégeknek is lehetnek pénzügyi nehézségeik, próbáljon körbe kérdezni, hogy tudnak-e edzeni járni. Így nem lesz probléma a fix kiadásaival kalkulálni (bérleti díj, személyzet, csoportos órák edzői, stb.) és a klubja fenn tud maradni. Felajánlhatja, hogy a karantén alatt „elvesztegetett” bérlet időtartamát újranyitás után meghosszabbítja. Ennek az előnye az, hogy ezek az időtartamok vendégenként változnak, így egyenletesen fognak elosztódni. Így ez kiegyenlítheti a „kiadási oldal terheit” az ingyenes időszakban.

 

AZ E-BOOK LETÖLTÉSE

Ez az e-könyv gyakorlati tippeket és trükköket tartalmaz, amelyek támogatják a fitnesz létesítmény sikeres újbóli megnyitását. Itt az ideje a jelenlegi stratégia és az irányváltás átgondolására. Egy dolog biztos, létezik egy „új normál”, aminek meg kell felelni. Ragadja meg ezt a lehetőséget, formálja vállalkozását és megtalálja az új utat. Szektorunk jövője nem lesz fekete vagy fehér, a szürke színe attól függ, hogy melyik országban vagy, és milyen szegmensben működik. De egy dolog biztos; már semmi nem lesz a megszokott.

Töltse le:

Ünnepek

Próbáljon nyitva tartani a nemzeti ünnepek alatt – más szavakkal; pótolja azt az időt, amíg zárva tartott, és maradjon nyitva azokban a napokban, amikor általában zárva tart.

Spóroljon a bérleti díjjal

A közepes és a nagy fitnesz láncok dönthetnek stratégiailag úgy, hogy nem nyitják újra az edzőtermeiket, így nem fizetnek bérleti díjat, mindaddig, amíg nem látják a fedezeti lehetőséget vagy a jobb gazdasági környezetet (ha a bérleti szerződések ezt engedik). Megértjük, hogy ez lehetetlen kisebb láncoknál vagy önálló létesítményeknél.

Költségek csökkentése

Egy másik lehetőség a tagsági díj bizonyos százalékának előre begyűjtése, amely elegendő a rezsi kiadások fedezésére. Például felajánlhatunk egy VIP tagságot, amelynek a díját kifizetik előre és ezért extra szolgáltatásokat kapnak, már most, és később is az újranyitás után.

Ideiglenes alternatív tagsági ajánlat

Meg tudja nyitni az edzőterem egyes részeit, például az uszodát vagy újra tudja indítani a szabadtéri csoportos órákat? Lehetővé kell tenni a vendégek számára, hogy csak ezekre a szolgáltatásokra jelentkezhessenek és fizethessenek. Befagyaszthatja jelenlegi bérletüket, és egy ideiglenes bérletet kínálhat számukra korlátozott szolgáltatásokra. Ilyen módon továbbra is járni fognak, örömmel végzik el edzéseiket, Ön pedig továbbra is fenntarthatja a minimál cash flow-ját.

 

 

Tudta, hogy az emberek a többi ember miatt maradnak?

10%-a a jelenlegi edzőterem látogatóknak azt mondja, valószínűleg le fogják mondani a tagságukat. Amikor a vendégek megfontolják a távozást, vagy a tagság lemondását, lehet, hogy azért teszik, mert úgy érzik, elvesztik az edzőtársaikat. Fejlessze a csapatszellemet, ezzel megelőzve a tömeges bérlet lemondásokat. Mit gondol egy „hozzon egy barátot!”-promócióról? Ez trükkös lehet a szociális izoláció miatt. De ha mégis lehetséges, akkor ezek a promóciók bizonyítottan nagyon értékesek mind a jelenlegi vendégének, mind a potenciális új vendég számára, és természetesen önnek is. Emellett adjon a bérletek mellé utalványokat, ami levásárolható a bárban, vagy a büfében, a további pénzforgás érdekében.

Van egy dolog, amit majdnem mindenki szeret: Az ingyen dolgok!

Az egyik legegyszerűbb módja az új vendégek szerzéséhez és a tagság hűségét ajándéktárggyal honorálni (pl.: egy törölköző vagy egy logózott szájmaszk).

 

Szeretne még több praktikus tippet és tanácsot a fitneszterem újranyitással kapcsolatban?  

Töltse le az ingyenes e-bookot!