Miben lehetünk segítségére? Vegye fel velünk a kapcsolatot! Minden megkeresésre 2 munkanapon belül válaszolunk.

Folytassa okosabban

JÁTSSZ OKOSAN! A KÁOSZ OLYKOR ÚJ INNOVÁCIÓS LEHETŐSÉGEKET REJTEGET…

A bizonytalanság lehetőséget teremt valami nagyszerű létrehozásához. Mind amellett, hogy biztosítja róla vendégeit, hogy küldetése, jövőképe és értek béli lehetőségei változatlanok, gondolkodjon el az újításokon, amelyek megoldásként jelentek meg a járvány tetőzésének idején. Legyen pozitív és próbáljon olyan megoldásokban gondolkodni, amelyek előrébb viszik üzletét.

 

Otthoni munkavégzés = nincs társaság = több idő jut az edzésre

A szabadságok későbbi kivétele = otthon töltött nyár = az edzőtermek szeptember helyett augusztusban lesznek tele


Több otthoni edzés
= a vendégeknek szüksége van edzői irányításra = virtuális fitnesz ajánlatok


Több ételrendelés
= továbbra is igény az egészséges ételekre = együttműködés az éttermekkel

Egyesek kényelmetlenül érezhetik magukat a teremben = üres létesítmények = az edzőterem egy részének berendezése a live stream edzés közvetítéséhez

 

 

AZ E-BOOK LETÖLTÉSE

Ez az e-könyv gyakorlati tippeket és trükköket tartalmaz, amelyek támogatják a fitnesz létesítmény sikeres újbóli megnyitását. Itt az ideje a jelenlegi stratégia és az irányváltás átgondolására. Egy dolog biztos, létezik egy „új normál”, aminek meg kell felelni. Ragadja meg ezt a lehetőséget, formálja vállalkozását és megtalálja az új utat. Szektorunk jövője nem lesz fekete vagy fehér, a szürke színe attól függ, hogy melyik országban vagy, és milyen szegmensben működik. De egy dolog biztos; már semmi nem lesz a megszokott.

Töltse le:

A szükség a találékonyság melegágya

Ha jól kezeli a pandémia körüli helyzetet, ez javíthatja márkája imázsát is, ami növeli a szimpátiát és a lojalitást. Próbáljon partneri kapcsolatot létesíteni olyan vállalkozásokkal, amelyek új, problémákat megoldó termékeket vagy szolgáltatásokat kínálnak. Mutassa meg vendégeinek hogyan fejlődik és hogyan vállalja a felelősséget a kialakult helyzetben. Durvának tűnhet, de amikor egyes, közeli (kis) üzemeltetők bezárják termeiket, lehetőség lehet a tehetséges személyzet és a csoportos óra oktatók számára munkát adni, csapatába csábítani.

 

Kombinálja az új irányvonalakat és módszereket  

Az elismerés erőteljes motiváció lehet a legtöbb ember számára! Egyik tagja új személyes rekordot állított fel? Másik vendége elérte a céltestsúlyát? Ismerje fel és ünnepelje meg őket! Ha valaki keményen dolgozik, akkor határozottan megérdemli az elismerést.

 

Egy másik nagyszerű lehetőség a jószándék kifejezésére: ingyenes, korlátozott tagságot kínálhat mindenkinek, aki segített a vírus elleni küzdelemben (ápolónők, orvosok stb.). Érdemes lehet egy bizonyos órát vagy napszakot bizonyos célcsoportok számára fenntartani. 10-11 óra között a 70 éven felüli személyek részére, vagy 8-9 óra között a gyermekükkel érkező anyák részére.

Gondolkodott már nem edzéssel összefüggő rendezvény megszervezéséről? Összehozni a vendégeket az edzőteremen kívül is, közösséget építeni. Ez könnyen megszervezhető az online és közösségi médián keresztül is.

 

Vessen egy pillantást a 2020-as fitnesz trendeket ismertető kiadványra, hogy megnézze, esetleg miről marad le. Hogyan reagálhat intelligens befektetésekkel a jelenlegi tendenciákra?

 

Kisebb beruházások maximális eredménnyel

– Fesse át a falakat, díszítse a bárt vagy a bejáratot motivációs idézetekkel, esetleg látványképekkel. A Wow-hatás garantált!

– Rendezze át az eszközöket, gépeket (ezen a 1,5 méteres távolságtartás miatt amúgy is el kell gondolkodnod, meg kell tenned).

– Ajánljon a vendégeknek valami újat: IC8, SPARC, HS T Bar Row, Powermill, vagy ha már rendelkezik ICG kerékpárral, adjon hozzá ICG Connect-et. Ezek viszonylag kis beruházások, amelyek új, intelligens szolgáltatást nyújtanak az edzőteremben, és megfelelnek a jelenlegi trendeknek.

– A bérleti modelleken kívül gondoljon a gyógyítási szolgáltatókkal való partnerségre is.

 

Tudta, hogy Ázsiában a személyi edzőstúdiók bevétele a COVID utáni időszakban már a COVID előtti 80%-a?

Szeretne még több praktikus tippet és trükköt olvasni az edzőterem újranyitásáról? Töltse le ingyenes e-bookunkat…

https://fitconcept.hu/blog/e-book/