Miben lehetünk segítségére? Vegye fel velünk a kapcsolatot! Minden megkeresésre 2 munkanapon belül válaszolunk.

Integrity SL Konzol

Az Integrity SL konzol intuitív kardió élményt nyújt, fitnesz appokhoz és eszközökhöz is csatlakoztatható. 

Értelmezd újra a LED élményt 

A LED konzolok már nem csak kényelmesek, hanem az edzés közbeni interakciókban is fejlettebbek lettek, így lehetővé vált pl. a Apple Watch® kompatibilitás és a Bluetooth® kapcsolat is az Integrity SL konzolon. 

SL kardió konzol

Csatlakoztatható TV

Fejleszd az edzés élményt a csatlakoztatható TV által nyújtott élményekkel. A hangerő és csatorna irányítása a konzolban megtalálhatóak a könnyed használat érdekében.

SL kardió konzol

A kapcsolódás értéke

Bluetooth®, ANT+ és NFC – mindhárom funkció megtalálható a konzolokon, hogy könnyedén csatlakoztathasd az eszközöket, fejhallgatókat, pulzus mérő övet és még sok mást. Ez a fejlett technológia lehetővé teszi, hogy úgy eddzél, ahogy neked tetszik.

APPLE WATCH KOMPATIBILITÁS 

A hordható technológia – az évente megjelenő – „American College of Sports Medicine” felmérése szerint, az egyik vezető fitnesztrend, már 2016-óta. 
Apple Watch® automatikusan kapcsolódik a Life Fitness gépekhez, így könnyedén nyomon követheted a legfontosabb adatokat, mint a pulzus, a sebesség és a kalóriák.   

ARC TRÉNER EZÉSEK

Összesen 15 előre programozott edzés. A felhasználók az Arc Trénert teljes testes vagy alsó testes edzésre használhatják, a lábra fókuszált edzéssel erősíthető a farizom és növelhető a lábak izomereje.

SL kardió konzol

KERÉKPÁROS EDZÉSEK

Összesen 17 előre programozott edzés. Biztosítson a felhasználóknak változatosságot a 4 különböző, népszerű hegymenet edzéssel, folyamatos teljesítmény edzéssel vagy az adaptív teljesítmény edzésekkel.

SL kardió konzol

CROSS-TRÉNER EDZÉSEK

Összesen 18 előre programozott edzés. A folyamatos teljesítmény edzés és az adaptív teljesítmény edzés lehetőségek, a magas intenzitású és állóképesség fejlesztő opciókkal a cross-tréner edzések kihagyhatatlan állomásai.

Powermill_SL

LÉPCSŐZŐ EDZÉSEK

Összesen 17 előre programozott edzés. Az emelkedő intenzitású edzés a felhasználóknak lehetőséget adhat, hogy eltereljék a figyelmet az edzésről, így magasabbnál magasabbra lépcsőzhessenek.

SL kardió konzol

FUTÓPADOS EDZÉSEK

Összesen 22 előre programozott edzés. A magas intenzitásos és állóképesség fejlesztő edzések segítik a felhasználókat, hogy fejlesszék a sebességüket és az állóképességüket. A felhasználók próbára tehetik magukat 8 különböző fitnesz teszttel, többek között olyanokkal, amit az amerikai hadsereg, a tengerészet és a légierő is használ.