Miben lehetünk segítségére? Vegye fel velünk a kapcsolatot! Minden megkeresésre 2 munkanapon belül válaszolunk.

Hogyan készítsd elő a fitneszeszközöket az újranyitásra

A terme tavasszal volt ennyi ideig üres. Az újra nyitás azt jelenti, hogy először meg kell győződni róla, hogy az eszközök készen állnak a munkára a hónapokig tartó használaton kívüli időszak után.

Eszközök előkészítése

Hogy biztos legyen abban, hogy az eszközök valójában készen állnak, kövesse a listát, mielőtt újra használatba kerülnek a gépek. Bölcs döntés alaposan átvizsgálni az alkatrészeket és vezetékeket, hogy megbizonyosodjon a sértetlenségükről, és arról, hogy nem porosak vagy törmelékkel szennyezettek. Ezután kapcsolja be az összes árammal ellátott egységet egyesével, némelyiket pedálozva.
Ellenőrizze le az összes funkciót, mint a sebesség, meredekség és pulzusmérés. Ne felejtse megfelelően csatlakoztatni a TV- és internet kábeleket, hogy biztosan letöltődjenek a legújabb frissítések a konzolokra és a szoftverekre. Ez tökéletes alkalom a Life Fitness on Demand engedélyezésére a SE3HD-konzolokon (ha korábban még nem történt meg). További kérdés esetén a TV funkciókkal vagy szoftverrel kapcsolatban, kérjük, keresse fel a Life Fitness vevőszolgálatot.
Az új szabályozások azt jelenthetik, hogy el kell mozdítania vagy egyes eszközeit teljesen el kell szállítania a teremből. Minden gépfajtának meg van a saját meghatározott módja az áthelyezésre, tehát kérjük, legyen óvatos és ne kapkodja el a folyamatot.
Az áthelyezés után, még az első használat előtt bizonyosodjon meg róla, hogy megfelelően le lett rögzítve az eszköz és a biztonságos-e. Az egyértelmű mechanikus behatás, a nem rendeltetésszerű használat vagy a gép karbantartásának elhagyása a gyártói garancia elvesztésével járhat.

Ennek elkerülése érdekében keresse szerviz csapatunkat, akik a szakszerű szállító és beüzemelő munka elvégzésére is állnak rendelkezésükre.

AZ E-BOOK LETÖLTÉSE

Ez az e-könyv gyakorlati tippeket és trükköket tartalmaz, amelyek támogatják a fitnesz létesítmény sikeres újbóli megnyitását. Itt az ideje a jelenlegi stratégia és az irányváltás átgondolására. Egy dolog biztos, létezik egy „új normál”, aminek meg kell felelni. Ragadja meg ezt a lehetőséget, formálja vállalkozását és megtalálja az új utat. Szektorunk jövője nem lesz fekete vagy fehér, a szürke színe attól függ, hogy melyik országban vagy, és milyen szegmensben működik. De egy dolog biztos; már semmi nem lesz a megszokott.

Töltse le:

Tisztítás

Ön valószínűleg alaposan kitakarította termét, miközben az zárva volt. Mielőtt újra kinyitná, fontos, hogy kövesse a legújabb állami szabályzásokat, hogy biztosan veszélytelen és egészséges környezetet tudjon biztosítani a vendégeinek.
Szappan, víz, és nem dörzsölő háztartású takarítószer használható a kijelző és a külső felületek tisztításához. Csak puha pamutrongyot használjon. A tisztítófolyadékot a rongyra vigye fel tisztítás előtt. Kifejezetten az erősítőgépeknél, használjon CLP-t vagy olajat, hogy azzal síkosítsa és tisztítsa az lapsúly mozgató vezérrudakat, kábeleket és csigákat.

SEMMIKÉPP SE (!)

  • NE használjon ammónia tartalmú, vagy savalapú tisztítószert
  • NE használjon dörzsölő tisztítót
  • NE használjon papír törlőkendőt
  • NE vigye fel a tisztítófolyadékot közvetlenül az eszközre
  • KERÜLJE EL az eszközök felületén a fehérítő, vagy hypo használatát.

Magyarországon megvásárolható, kifejezetten a Fitconcept Kft által ajánlott tisztítószerek:

Taski Sprint Med 2x5L felhasználása 0,2-1%-os koncentrációban TASKI Sprint Med Javított
Taski Sprint DS 2x5L  felhasználása 0,2-1%-os koncentrációban TASKI Sprint DS Javított

Karbantartás és Felújítások

Valószínűleg volt ideje különböző építkezéssel kapcsolatos problémát megoldani a bezárt időszak alatt. Az utolsó simításokat érdemes most elvégezni. Mostanra tervezze a különböző építési teendőket, amiket eddig nem intézett el, cserélje ki az elromlott izzókat, és mindenképpen cserélje ki a vizesblokk vizét, a HVAC-filtereket. Ellenőrizze le a víztartalékokat és légkondicionálókat.