Miben lehetünk segítségére? Vegye fel velünk a kapcsolatot! Minden megkeresésre 2 munkanapon belül válaszolunk.

Hatékony munkavégzés a legújabb Intelligens Szoftverrel!

Már Magyarországon is elérhető a fitnesz létesítmények számára készült Upfit menedzser szoftver és beléptető rendszer!

Fedezze fel a legújabb Intelligens Szoftvert a hatékonyabb munkavégzésért!

Üdvözöljük az Upfit.cloud világában, ahol az innováció a hatékonysággal párosul, ezzel segít növelni vállalkozásának produktivitását és eredményességét. Az Upfit.cloud egy forradalmian új szoftver szolgáltatás, amely intelligens funkcióival és felhasználóbarát megközelítésével kiemelkedik a piacon megtalálható versenytársak közül.

A növekedéshez olyan szolgáltatásokat kell nyújtani, amelyek segítik a vendégeket egészségesebbé és boldogabbá válni. Emellett fontos egyensúlyt tartani a működési feladatok, a pénzügy, a marketing és egyéb területek között is.
Úgy gondoljuk, hogy ennek a problémának a megoldása az, ha minden szükséges eszközt egy könnyen használható és gyorsan elsajátítható platformon keresztül biztosítunk.

Az Upfit Szoftver kifejezetten fitneszklubok és edzőtermek számára lett fejlesztve, iparági szakemberek tapasztalatai alapján: minden funkció valódi megoldást jelent egy-egy problémára.

Hiszünk abban, hogy a technológia a megoldás: automatizálja Ön is a feladatokat, egyszerűsítse a recepció munkáját, tegy lehetővé a hatékonyabb kommunikációt vendégeivel – mindez egyetlen platformon, barátságos és elérhető áron, egy kiváló technikai csapattal a háttérben.

Miért az Upfit.cloud a megfelelő megoldás vállalkozásának hatékonyabb működéséhez?

Felhasználóbarét felület:
Az Upfit.cloud elkötelezett a felhasználóbarát élmény iránt. Az intuitív felület és a könnyen kezelhető funkciók segítenek az alkalmazás gyors megtanulásban és a szoftver hatékonyabb használatában.

Növekedésre tervezett szoftver:
Nyerjen meg új vendégeket az online funkciók segítségével, valamint növelje a bérletet megújítók számát a fejlett CRM rendszer és az intelligens marketingeszközök segítségével.

Modern vállalatmenedzsment:
Az UPfit.cloud segítségével minden funkció megtalálható egy helyen a pénzügyi területektől az üzemeltetésig. Ezek mellett online szolgáltatások, közvetlenül integrált online fizetés, automatizált email küldés, egyszerű szerződéskezelés és még sok más hasznos funkció.

Hatékony értékesítési eszközök és marketing modulok:
Az Upfit Szoftver hatékony eszköz, amely segít a bérlet eladások növelésében. További modulok: előre programozható kampányok, kedvezménykódok, utalványok, előértékesítés, automatikus küldött ügyfélmegtartási ajánlatok és még sok más.
Emellett hozzájárul egy hatékony kommunikáció kialakításához a vendégekkel és a potenciális ügyfelekkel egyaránt egy olyan átfogó marketing modul segítségével, amely lehetővé teszi az e-mailek, szöveges üzenetek (SMS) és push értesítések küldését a mobilalkalmazáson keresztül egyéni célcsoportok számára.

Lépjen be az Upfit.cloud világába, ahol a szoftver szolgáltatások új dimenzióba emelik a vállalkozásokat. Hatékony vállalatmenedzsment, intelligens adatelemzés és felhőalapú rugalmasság egyesül, hogy segítsen Önnek maximalizálni a teljesítményt és elérni a sikert.

Magyarországon kizárólagos képviseletet a Fitconcept látja el. Érdeklődjön a részletekért még ma elérhetőségeink egyikén.