Miben lehetünk segítségére? Vegye fel velünk a kapcsolatot! Minden megkeresésre 2 munkanapon belül válaszolunk.

SIGNATURE SOROZAT

A Signature sorozatba tartozó, egységes megjelenésű, mutatós berendezések sokoldalú erőedzést tesznek lehetővé.

VÁLASSZA KI AZ IGÉNYEINEK MEGFELELŐ SIGNATURE BERENDEZÉST

SIGNATURE SOROZAT – PADOK ÉS ÁLLVÁNYOK

A Signature sorozatú padok és állványok minden súlyemelő teremben alapvető fontosságúak, és a biztonságot szolgálják, valamint kiegészítik az erőedzésre használt teret. Az olimpiai súlyemelők, kézisúlyzók és a saját testsúllyal végzett edzés a hatékony erőedzés-program építőkövei.

BERENDEZÉS MEGTEKINTÉSE

Life Fitness, Signature sorozat

Life Fitness

SIGNATURE SOROZAT – CABLE MOTION

A Cable Motion többdimenziós erőedzésnél a felhasználó határozhatja meg a mozgás útvonalát, így hatékony erőedzés valósítható meg, amely az egyensúlyt és a stabilitást is fejleszti.

BERENDEZÉS MEGTEKINTÉSE

 

SIGNATURE SOROZAT – TÁRCSASÚLYOS GÉPEK

A Signature sorozat tárcsasúlyos eszközeihez a Hammer Strength tárcsasúlyos eszközökkel végzett úttörő erőedzések adták a kiindulási alapot. Az iso laterál technológia lehetővé teszi a független karmozgást és a legegyenletesebb össze- és széttartó mozgásíveket, ami növeli a felhasználó számára az erőedzés-módszerek sokféleségét.

BERENDEZÉS MEGTEKINTÉSE

Life Fitness, Signature sorozat fitneszgépek

Life Fitnesz, Multi Jungle fitneszgép

SIGNATURE SOROZAT – MULTI JUNGLE TÖBBTORNYOS GÉP

KORLÁTLAN KONFIGURÁCIÓS LEHETŐSÉG
Számtalan módja van annak, ahogyan egy létesítmény a multi jungle többtornyos gépeket integrálhatja a rendelkezésre álló hely, az edzésprogramok és a felhasználói élmény szempontjából. A 14 különböző multi jungle többtornyos gép szinte elképzelhetetlen sokoldalúságot tesz lehetővé. A személyre szabott konfigurációk és színverziók az értékes hely maximális kihasználása mellett az esetleges márkaszabványoknak való megfelelésről is gondoskodnak.

ELŐNYÖK A FELHASZNÁLÓ SZÁMÁRA
Alakítson ki pezsgő Cable Motion-teret több multi jungle többtornyos gép kombinálásával, vagy bővítse a meglévőt egy SYNRGY360 rendszerrel, hogy jóformán korlátlan edzéslehetőséget biztosítson kiscsoportos edzésprogramjai számára. Az állomások változatos edzéslehetőségeket kínálnak a felhasználók számára. A felhasználók határozhatják meg a mozgáspályákat, ami egyaránt fokozza az erőnlétet, az egyensúlyt és a stabilitást.

BERENDEZÉS MEGTEKINTÉSE

TEGYE MÉG VONZÓBBÁ LÉTESÍTMÉNYÉT

CSATLAKOZZON A LEGJOBBAKHOZ

Beszéljen a Life Fitness valamelyik tanácsadójával, hogy megtudja, mely termékek lennének a legmegfelelőbbek az ön létesítménye számára.

KAPCSOLATFELVÉTEL

Márkáink