Miben lehetünk segítségére? Vegye fel velünk a kapcsolatot! Minden megkeresésre 2 munkanapon belül válaszolunk.

DISCOVER SE3 HD KONZOL

Discover SE3HD

DISCOVER SE3 HD KONZOL

Alapos kutatás eredményeként feltártuk, hogyan tud egy eszköz folyamatosan lebilincselő élményt nyújtani. Vonzó elrendezés, élethű, nagy felbontású (1080p) képernyő és szórakoztató lehetőségek, pl. tévé, videó streamelés, opcionális Life Fitness On Demand oktatók által tartott edzések és internetkompatibilitás: mindez lehetővé teszi, hogy a Discover SE3 HD konzol a digitális fitneszvilág élvonalába emelje az adott létesítményt. Normál felbontású változatban is kapható, amely ugyanazokat a szolgáltatásokat nyújtja.

LIFE FITNESS ON DEMAND+

Ingyenes hozzáférés több mint 500 izgalmas, konzolon elérhető fitneszélményhez. A díjmentes kínálat több mint 100 interaktív terepet és 400-nál is több, oktatók által vezetett edzést foglal magában. Az LFOD+ az új és meglévő ügyfelek számára egyaránt elérhető, ha csatlakoznak a Halo felületén keresztül. A Life Fitness On Demand+ platformmal átütő sikereket érhet el, ugyanis a magukkal ragadó kardióélmények visszavonzzák a tagokat az edzőterembe.

OnDemand+

Digitális

DIGITÁLISAN MAGÁVAL RAGADÓ FITNESZÉLMÉNY

A Discover SE3 HD kiterjedt kutatás eredménye, mely arra volt kíváncsi, hogyan tud egy eszköz állandóan lebilincselő élményt nyújtani. A tetszetős külsőnek, a könnyű kezelhetőségnek és az egyéb digitális funkcióknak, például a beépített videóstreamingnek köszönhetően a Discover SE3 HD konzol a digitális fitneszvilág élvonalába repíti edzőtermét.

NAGY FELBONTÁSÚ

A nagy felbontású, 21,5 hüvelykes* 1080p TV gazdag szórakozási élményt kínál a vendégek számára. Hozza ki a Lifescape-tanfolyamok szépségét, vagy szerezze meg a vendégek kedvenc műsorait éles képű videóban. *A 21,5 hüvelykes konzolképernyő csak futópadokon érhető el. A konzol képernyőmérete a kardióváz függvényében változik.

Se3HD

SE3HD navigáció

EGYSZERŰ NAVIGÁCIÓ

A felhasználók intuitív digitális élményekre vágynak az edzőtermekben. A Discover SE3 HD kijelzőjén minden rendelkezésre álló opció könnyedén elérhető, így a felhasználók játszva fedezhetik fel a lehetőségeket edzés közben. A nyomon követéstől és a haladástól a hozzáadott szórakoztató és igény szerinti tartalmakig a Discover SE3 HD konzol pontosan azt nyújtja az embereknek, amit elvárnak az edzőtermüktől.

PERFORMANCE RUN NÉZET

A Performance Run nézet megkönnyíti a felhasználók számára az intervallumedzéseket. A sebesség és az emelkedés a képernyő megérintésével módosítható. A funkció a Halo Fitness Cloud digitális eszköz révén személyre szabható. Adja meg a felhasználók számára ideális gyors sebességet és dőlésszöget.

PerformanceRun

MyZone

MYZONE INTEGRÁCIÓ

A felhasználók Bluetooth®-kapcsolaton keresztül csatlakoztathatják Myzone pulzusmérőjüket, és valós időben ellenőrizhetik Myzone színzónájukat és MEP pontjaikat (MYZONE Effort Points).

Márkáink