Miben lehetünk segítségére? Vegye fel velünk a kapcsolatot! Minden megkeresésre 2 munkanapon belül válaszolunk.

DISCOVER SE4 KONZOL

Discover SE4 konzol

SE4 konzol

LFOD

Bemutatjuk a Life Fitness Discover SE4 konzolt — egy csúcstechnológiás, 24 hüvelykes méretben elérhető konzol, mely megragadja a sportolók figyelmét, számos magával ragadó edzésélményt nyújt, és lehetővé teszi, hogy az edzőtermek elkészítsék saját, márkával ellátott tartalmaikat.

A hatalmas, látványgazdag 1080p-s érintőképernyő a legmodernebb AIT technológiát alkalmazza a hihetetlenül reszponzív felhasználói felület biztosítása érdekében. A 24 hüvelykes képernyő (ami 16 hüvelykes kivitelben is kapható) egyben intuitív és stílusos, és segítségével a felhasználók kiválaszthatják a számukra megfelelő kardióélményt.

A konzol fókuszában a csatlakoztathatóság áll: a sportolók zökkenőmentesen szinkronizálhatják az eszközt okostelefonjukkal, táblagépükkel vagy bármilyen, Bluetooth vagy NFC technológiát használó készülékkel.

A Discover SE4 eszköznél a sportolónak nyújtott élmény a legfontosabb. A Halo Facility felületen keresztül több mint 500 féle Life Fitness On Demand+ fitneszélményt tehet elérhetővé, és az edzőtermek elkészíthetik saját, márkával ellátott tartalmaikat, melyek megjelennek a konzolon.

A Discover SE4 konzol megadja Önnek a szabadságot, hogy márkáját a kardióélmények világára is kiterjessze. A konzol a sportolók kezébe adja az irányítást — akár az igazán magával ragadó szórakoztatás, akár a fejlett adatrögzítés, akár a zökkenőmentes csatlakozás a céljuk.

Elérhető az Integrity+ Cardio eszközökön.

INTEGRITY+ CARDIO SE4 KONZOLLAL

A 24 hüvelykes és 16 hüvelykes konzol az Integrity+ kardiógép termékvonal minden tagjához elérhető

Integrity+

Integrity+ SE4

Márkáink