Miben lehetünk segítségére? Vegye fel velünk a kapcsolatot! Minden megkeresésre 2 munkanapon belül válaszolunk.

COMFORTGYM

COMFORTGYM A LEGELLENÁLLÓBB FITNESZ MATRAC A PIACON

A TÖKÉLETES EDZŐTERMI MATRAC

Komfort és tartósság

Az ellenállás és a tartósság tökéletes kombinációja. A színek, formák és méretek széles választéka áll rendelkezésre.

Comfortgym matracokat kifejezetten a sportlétesítményi használatra tervezték, ahol nagy igénybevételnek és terhelésnek vannak kitéve. Ez a legtartósabb termék a piacon, ugyanakkor maximális védelmet és kényelmet biztosít a felhasználó számára.  Ez az ellenállás és a tartósság közötti tökéletes fúzió, valamint a széles szín és méretválaszték a jelenlegi esztétikai trendekhez igazodik, ez teszi a Comfortgym matracot valóban egyedülállóvá.

A tényleges színek kissé eltérhetnek a képernyőn megjelenőktől. Kérjük, kérjen fizikai mintát az értékesítési képviselőjétől megrendelés előtt.

Szuper ellenállás: A Comfortgym matrac az egyik legtartósabb a piacon
Színek: 4 színben elérhető, így a matracok is igazodhatnak a létesítmény színeihez. Alap színek: kék, piros, szürke és fekete.
Vízállóság: A Comfortgym sűrű pórusanyagának köszönhetően teljesen vízálló, ami megakadályozza az izzadság és a szennyeződés következtében kialakuló rossz szagokat. Nincs többé büdös, öreg edzőszőnyeg!
Személyre szabható: Kezdje itt a terem felfrissítését. A fitneszterme logóját közvetlenül a matracra formázzuk, így az része lesz a szőnyeg kialakításának és textúrájának, amit nem lehet eltávolítani. (Csak meghatározott darabszám esetén rendelhető)
2 év garancia: Megértjük, hogy minden kiadás külön gond, így minden Comfortgym szőnyegre 2 év garanciát biztosítunk!
Egyszerű tárolás: A Comfortgym edzőszőnyegek megerősített o lyukakkal készültek a könnyű tároláshoz. Semmi sem rosszabb, mint egy rendetlen edzőterem.
Biztonságos anyag: A Comfortgym fitness szőnyegek nem tartalmaznak PVC-t vagy latexet, így megakadályozzák a lehetséges allergiát, és növelik a termék kiváló minőségét.
Antibakteriális: Az EVA polimerek biztosítják a gombák és baktériumok növekedésének megakadályozását. A higiénia kulcsfontosságú.

Több, mint egy matrac, a Comfortgym szőnyeg nem hiányozhat az Ön edzőterméből sem!

Kérje ajánlatunkat!

Márkáink