Miben lehetünk segítségére? Vegye fel velünk a kapcsolatot! Minden megkeresésre 2 munkanapon belül válaszolunk.

ENDURANCE

 HAGYOMÁNYOS, SZABAD SÚLYOS ZÓNA BURKOLATA

ERŐSÍTÉS ÉS KEMÉNY EDZÉSEK

A PAVIGYM-nél ismerik az egyes fizikai aktivitásokhoz szükséges igényeket. Első osztályú sportburkolatokat gyártanak. Így tudják, hogy minden edzőzónának a rá jellemző edzésfajtának megfelelő sportpadlóval kell rendelkeznie.

A kiváló minőségű Endurance padló kifejezetten olyan funkcionális edzőtermekhez és erősítőzónákhoz készült, ahol közepes méretű súlyokat használnak, 50 kg-ig.

A nagy sűrűségű szűzgumiból gyártott padló, nagy mértékű zajszűréssel és kiemelkedő ellenállóképességgel rendelkezik a nagy ütésekkel szemben. Emellett különösen ellenálló a napi használat okozta sérüléseknek és a használatból adódó nyomoknak.  A padlóburkolatok a lehető legpontosabban illeszkednek egymáshoz a puzzle-szerű kialakításnak köszönhetően, ez megkönnyíti a padló telepítését és károsodás esetén elég a szóban forgó elemet kicserélni.

Nagy vízállóságú, edzés közben nem szívja fel az izzadságot, így megakadályozza a későbbi rossz szagokat.  Az Endurance padló jobban ellenáll a foltoknak, mint más újrafeldolgozott gumi padló.  A higiénia nagyon fontos szempont az üzlet szempontjából.

Az Endurance termékcsaládban egy „Endurance S & S” nevű speciális verziót is kínálunk. Ez a termék vastagabb, ezáltal még jobban védi az aljzatot a zaj és rezgés ellen. Tökéletes azokban a teremeknek, amelyek extra ellenállást igényelnek, olyan területeken, ahol a használt súlyok meghaladják az 50 kg-ot.

Ez a modell, hasonlóan a PAVIGYM többi padlójához, az egyediség és a testreszabási lehetőségek széles skáláját kínálja.

Ügyfeleink visszajelzése szerint ez a leggyakrabban használt sportburkolat az edzőtermekben. Ez minden sportközpont vagy fitneszterem részéről a legkeresettebb termékünk.

A tényleges színek kissé eltérhetnek a képernyőn megjelenőktől. Kérjük, kérjen fizikai mintát az értékesítési képviselőjétől megrendelés előtt.

Márkáink