Miben lehetünk segítségére? Vegye fel velünk a kapcsolatot! Minden megkeresésre 2 munkanapon belül válaszolunk.

PRAMA ENERGY

Funkcionális edzéselemek, HIIT edzés & magával ragadó élmény

MI A PRAMA ENERGY?

Köredzés alapú csoportos edzés, amely a háromdimenziós funkcionális mozgásokat ötvözi a cardio intervall edzéssel, a sajáttestsúly ellenállás és a kiegészítők használatával.

ELŐNYÖK

Csökkentse a testzsír % -át. Tegye tónusossá a testét, égessen el több kalóriát kevesebb idő alatt. Végezzen teljes körű testedzést: egyensúly, a koordináció, az agilitás, a teljesítmény és a reakcióidő. A mozgás és a funkció minőségének javítása.

HOGYAN MŰKÖDIK?

Teljes test edzés 45 perces szekciókban. Kombinálja a funkcionális edzést és a HIIT-t (nagy intenzitású intervallum edzés). A mozgások 3D-sek, amelyek a test természetes mozgási mintáit használják az energiaigény növelése és a gyorsabb eredmények elérése érdekében.

A TUDOMÁNY

A HIIT formátum biztosítja az EPOC hatást (az edzés utáni oxigénfogyasztás), amely az edzés után 48 órán át kalóriát éget. A leghatékonyabb képzési módszer, amely háromszorosával növeli a hagyományos edzés hatékonyságát az erő, a fittség és a mozgás funkció egyidejű növelésével. Megnövekedett izomaktiválás és teljes energiafogyasztás a gyorsított zsírégetésért.

Márkáink