Miben lehetünk segítségére? Vegye fel velünk a kapcsolatot! Minden megkeresésre 2 munkanapon belül válaszolunk.

Indoor cycling oktató képzés

Kapcsold magasabb fordulatszámra az edzéseidet!

A Team ICG ® Germany nemzetközi indoor cycling oktató képzési rendszerének tudásanyaga, német licenc.

Life Fitness Akadémia, Spining, Indoor Cycling

1998 óta több tízezer végzett indoor cycling oktatóval az Indoor Cycling Group (ICG®) a fitnesz szektor egyik nemzetközileg elismert vezető „akadémiájának” számít. Folyamatosan bővülő, megújuló képzési anyaggal várják Master Trainereink a tanulni vágyó, szakmai fejlődés iránt elkötelezett leendő vagy végzett indoor cycling oktatókat.

Ez az értékes tudásanyag 2019 óta Magyarországon is elérhető. Célunk, hogy az alapképzés mellett egyre több képzési modul legyen elérhető itthon is, és ezzel minél több lehetőséget biztosítsunk a folyamatos szakmai fejlődésre. Végzett oktatóink visszajelzései megerősítenek minket abban, hogy jó úton járunk.

Tarts velünk!

Az indoor cycling az elmúlt évtizedek során óriási fejlődésen ment keresztül. Egyike a legnépszerűbb csoportos óratípusoknak, e nélkül szinte elképzelhetetlen egy fitneszterem órarendje, emellett sok személyi edző is ilyen típusú órákkal egészíti ki a tevékenységét. A képzések célja, hogy letisztult, gyakorlatias formában adja át azt az ismeretanyagot, ami a biztonságos, hatékony, és élményszerű indoor cycling órák vezetéséhez szükséges.

A képzés elvégzését követően az óratartás NEM függ kerékpár márkától.

A képzések létszáma minimum 5 fő, maximum 15 fő.

Jelentkezés, érdeklődés:
E-mail: oktatas@fitconcept.hu
Telefon: +36 70 489 8938

Life Fitness Akadémia, Spining, Indoor Cycling

Indoor cycling oktató - BASIC LEVEL alapképzés

Life Fitness Akadémia, Spining, Indoor Cycling


Képzés célja:
Az ICG® Basic Level képzés egy nemzetközi tanúsítványt adó, 2 napos alapképzés. Átfogó ismeretanyagot ad a leendő indoor cycling oktatóknak a biztonságos, hatékony és élményszerű indoor cycling órák vezetéséhez.

Kinek szól:
Mindenkinek, aki érdeklődik az indoor cycling iránt és szeretne megismerkedni az óratartás alapjaival. Akár lelkes vendégként, akár végzett oktatóként szeretnéd továbbképezni magad, vagy jobban megismernél egy új irányzatot, itt a helyed.

Jelentkezés, Részletek

Indoor cycling oktató - PRO LEVEL képzés

Life Fitness Akadémia, Spining, Indoor Cycling


Képzés célja:

Az ICG® PRO Level képzés egy nemzetközi PRO level tanúsítványt adó, 2 napos továbbképzés. A képzés célja felfrissíteni és elmélyíteni a már alapképzésben megszerzett tudást és további szakmai anyaggal bővíteni az eddig tanultakat, mint például: haladó technikák, nonverbális kommunikáció, edzésmódszerek, zenehasználat, stb.

Kinek szól:
Indoor cycling oktatók, akik bármely indoor cycling irányzatban elvégezték az alapképzést és nyitottak a további szakmai fejlődésre. Vagyis nem feltétel a nálunk elvégzett Basic level képzés, más indoor cycling képzés elvégzését követően is bátran jelentkezhetsz. A továbbképzésen a megszerzett tudáson túl a közös csapatmunka során újabb ötleteket, motivációt szerezhetsz.

Jelentkezés, Részletek

Coach by color® továbbképzés

 
Life Fitness Akadémia, Spining, Indoor Cycling, Coach by color

 
Képzés célja:
1,5 napos gyakorlatorientált workshop keretében az elmélet és gyakorlat hatékony ötvözésével a teljes, hivatalos coach by color továbbképzés anyagát átadni, ahol az oktatók, akik sikeresen teljesítik a másfél napot, a végén tanúsítványt kapnak. Az ICG kerékpárok és a hozzá kapcsolódó rendszer magabiztos használatában segítséget nyújtani. Coach by color wattalapú edzésmódszer megismerése, meglevő ismeretek elmélyítése.

Kinek szól:
Mindenki, aki érdeklődik az ICG kerékpárok és a wattalapú coach by color edzésmódszer iránt.

Jelentkezés, Részletek

Márkáink