Miben lehetünk segítségére? Vegye fel velünk a kapcsolatot! Minden megkeresésre 2 munkanapon belül válaszolunk.

ÁLLÍTHATÓ ELLENÁLLÁSÚ ERŐSÍTŐGÉPEK

INSIGNIA SOROZAT

Insignia fitneszgépek, Life fitnesslátványos megjelenés. átgondolt tervezés. kiemelkedő kidolgozás.

Az Insignia sorozat minden olyan létesítménybe integrálható, amely az erőnléti edzéseken túlmutató élményt kíván nyújtani vendégei számára. A látványos megjelenés és a hívogató dizájnelemek egyedi megjelenést kölcsönöznek edzőtermének, amely hozzájárul látogatói igényeinek a legmagasabb színvonalon történő kiszolgálásához. Az Insignia teljes termékcsaládja természetes, független, összetartó/széttartó mozgásos edzéseket tesz lehetővé – kizárólag luxus kivitelben.

ESZTÉTIKUS KÜLSŐ
A legapróbb részletekre való odafigyelés új szintre emeli a kifinomultságot.

PRÉMIUM FUNKCIÓK
A legjobb edzési élményt nyújtja a gázrugós beállításokkal, a fogófelületekkel, a számlálóval és a beépített tárolóhellyel.

FEJLETT BIOMECHANIKA
A felhasználó gondos pozicionálásán és a pontos, szabályozható erősségű profilokon túl az Insignia tökéletesen egyenletes, független, összetartó/széttartó mozdulatokkal segíti a biomechanikát, amely ezáltal a kategóriájában a legjobb érzést nyújtja.

TOVÁBBI INFORMÁCIÓK

AXIOM SOROZAT


mutatós. hatékony. megbízható.

Az Axiom sorozat a modern, hívogató dizájnt a funkciók egyszerűségével ötvözi. Az alacsony toronymagasság, a kis helyigény, valamint az egy- és kétfunkciós gépek helytakarékos erősítést biztosítanak, amely kisebb helyeken is mindenki számára elérhető.

MAGÁVAL RAGADÓ FORMATERVEZÉS
Az Axiom sorozat egyszerű, de modern torony jellegű kialakítása lehetővé teszi a maximális áttekinthetőséget biztosító elrendezést, valamint a létesítmény belső terét is látványosabbá varázsolja.

INTUITÍV MŰKÖDÉS
Az érthető biomechanika, az egyszerű gépbeállítás és a QR-kódokkal ellátott, könnyen olvasható oktatótáblák együtt biztosítják az Axiom sorozat problémamentes használatát, bármilyen felkészültségű felhasználó számára.

PONTOSAN KIDOLGOZOTT
A szakszerűen kidolgozott lapsúlyok, vezetőrudak, csigák és kábelek használata problémamentes használatot biztosít a felhasználók számára. A részegységeket az ipari szabványoknál is szigorúbb teszteléssel ellenőrzik.

TOVÁBBI INFORMÁCIÓK

CIRCUIT SOROZAT


maximális mérnöki pontosság. könnyen kezelhető. mindenki számára elérhető.

A Circuit sorozat kiváló bevezető az erőnléti edzésekbe, valamint remek választás lehet a különböző köredzésekhez egyaránt. A berendezés sorozat egy ülve használható és hordozható termékcsalád, amely használata során a vendégnek semmit nem szükséges külön beállítania, a nyomógomb ellenállása intuitív és egyszerű mindenki számára.

EGYSZERŰ HASZNÁLAT
A Circuit sorozat tökéletes a korosodó, de aktív közösségek, illetve az olyan egészségügyi gondokkal küzdő testedzők számára, akik a testmozgást egészségmegőrzésként vagy rehabilitációként folytatják, emellett ideális megoldást biztosít a testmozgást újrakezdők számára egyaránt.

TOVÁBBI INFORMÁCIÓK

Márkáink