Miben lehetünk segítségére? Vegye fel velünk a kapcsolatot! Minden megkeresésre 2 munkanapon belül válaszolunk.

INSIGNIA SOROZAT

MIÉRT VÁLASSZON INSIGNIA TERMÉKEINK KÖZÜL?

Az Insignia sorozat feltűnő vizuális vonzerejét csak a felhasználó által megtapasztalt egyenletes mozgás és tapintás múlja felül. Minden darab finom dizájnelemekkel rendelkezik, amelyek elegáns megjelenést, természetes érzetet és emlékezetes élményt biztosítanak.

INTELLIGENS MARKOLATOK

Az ellipszis alakú markolatok az egyes géptípusokhoz igazodnak. A „húzós” gépek a biztonságos fogás érdekében keskeny profillal rendelkeznek. A „tolós” gépek széles felületet biztosítanak, hogy a kényelem érdekében a nyomást egyenletesen osszák el a kézen.

TAGOLT ÜLÉSEK

A szabadalmaztatott, rugóval segített ülésbeállítás automatikusan módosítja az ülés dőlésszögét a vendég magasságnak megfelelően, így az alacsony felhasználók magas üléspozícióban is elérhetik a padlót, a magas felhasználók pedig alacsony ülésmagasságban is megfelelően alá vannak támasztva.

EGYSZERŰEN ÁLLÍTHATÓ

A beállítótárcsák és fogantyúk nagy átmérőjük és gumi markolatuk megkönnyítik használatukat. Az állítási pontok az élénksárga színről könnyen felismerhetők.

SZÁMLÁLÓ

A számláló és az időzítő megkönnyíti az edzések nyomon követését a felhasználók számára.

 

 

VÁLASSZA KI AZ IGÉNYEINEK MEGFELELŐ INSIGNIA BERENDEZÉST!

BERENDEZÉS MEGTEKINTÉSE

 

TEGYE MÉG VONZÓBBÁ LÉTESÍTMÉNYÉT

CSATLAKOZZON A LEGJOBBAKHOZ

Beszéljen a Life Fitness valamelyik tanácsadójával, hogy megtudja, mely termékek lennének a legmegfelelőbbek az ön létesítménye számára.

 

KAPCSOLATFELVÉTEL

Márkáink