Miben lehetünk segítségére? Vegye fel velünk a kapcsolatot! Minden megkeresésre 2 munkanapon belül válaszolunk.

Aktuális akciók

Történetünk

Early bird akció!

  • Ha Március 29-ig jelentkezel a képzésre, akkor kiemelt kedvezménnyel, bruttó 50.800 Ft-ért végezheted azt el! Az ár az ÁFÁ-t tartalmazza.

Gyakori kérdések:

Milyen tudást szerezhetek a képzéssel?

A képzésen megmutatjuk hogyan tarthatsz szakmailag megalapozott, a vendégek számára élvezetes indoor cycling órákat a teremben található kerékpárok márkájától függetlenül. A tanfolyam tudásanyagát a németországi központú TEAM ICG (Indoor Cycling Group) adja, mely több mint húsz évvel ezelőtt indította el oktatási rendszerét.

Milyen típusú órák tartására készülünk fel?

A kerékpárokat kerékpárként kezeljük, így az óra intenzitását az ellenállás, a fordulatszám, és megválasztott tekerési pozíció adja. Nem használunk súlyzókat, nem végzünk fekvőtámaszokat, nem építünk koreográfiát. A zenét viszont szeretjük, hiszünk benne, hogy annak alkalmazása hozza ki a vendégekből a maximumot, és adja meg az óra hangulatát.

Az ICG gyártóként komplex digitális megoldásokkal rendelkezik. Csak ilyen kerékpárokon tarthatok órát?

Nem.  A mi gondolkodásmódunkban először megalapozott általános indoor cycling oktatói tudással kell rendelkezni ahhoz, hogy később egyéb lehetőségeket is elsajátíthassunk. A német licenctulajdonos úgy állította össze a tananyagot, hogy kerékpármárkától függetlenül tarthassanak órát az oktatók. Az órák megnevezésében sem támasztunk kikötéseket.

Ismerik a képzést Magyarországon ill. világszerte?

A képzést Magyarország vezető fitnesz oktatási intézménye, az IWI (International Wellness Institute) akkreditálta, emelte be tanfolyami rendszerébe.

Az ICG kerékpárok a világ legnagyobb fitneszeszköz forgalmazója, a Life Fitness brand családjába tartoznak. Így a németországi siker után ma már több nyelven is elérhetők a tanfolyamok.

Magyarországon a képzést a Life Fitness termékcsalád hivatalos forgalmazója, a Fitconcept kft. szervezi a Life Fitnesz Akadémia keretein belül.

Hogyan épül fel a képzés?

Két jelenléti nappal dolgozunk (szombat-vasárnap 09.00 – 17.30), prémium közegben a Life1 Corvin wellness Indoor cycling termében. A gyakorlásban, közös feladatok kidolgozásában látjuk a hatékony tanulás titkát, így aktív hétvégére készülj.

A jelentkezési határidő lejártakor a résztvevők online előtanulási anyagot kapnak. Ebből készülhetnek a következő hétvégi jelenléti napokra. Ezáltal az oktatók előadása, magyarázata sokkal érthetőbb lesz, jóval több ismeret maradhat meg a tanfolyam végére. Jó ha előre készülsz, mert csak annyi passzív ücsörgést szeretnénk, amennyi feltétlenül szükséges.

A második napon vizsgázhatnak is, akik már magbiztosnak érzik magukat, de későbbi időpontban is adunk lehetőséget erre.

 

Kell-e előképzettséggel rendelkezni?

A képzés elvégzéséhez nincs szükség előképzettségre. Sokan a saját fejlesztésükre használják az itt tanultakat, mások a személyi edzéseikbe építik be, a végzettek harmadik csoportja pedig csoportos indoor cycling órákat tart vele.

Ezektől eltérő kérdésem van.

Amennyiben más kérdésed lenne, nincs más dolgod, mint kitölteni a Tanfolyami oldal kapcsolati űrlapját, vagy írj a kapcsolat@fitconcept.hu címre. Ha megadod ott a telefonszámodat is, akkor szakértő kollégánk rövid időn belül felhív, és személyesen beszélhetitek meg a számodra fontos témákat.

Márkáink