Blog

2021
július
26
Integrity SL Konzol

Integrity SL Konzol

Az Integrity SL konzol intuitív kardió élményt nyújt, fitnesz appokhoz és eszközökhöz is csatlakoztatható. 

Tovább
2020
december
29
Az evezés alapjainak megértése

Az evezés alapjainak megértése

Az evezőgépek használatának népszerűsége a fitnesztermekben folyamatosan nőtt az elmúlt évtizedben, főként azért, mert nagy intenzitású és low-impact edzésprogram is végezhető rajta. Fontos, hogy az edzésforma és a technika megfelelő legyen ahhoz, hogy a lehető legtöbbet lehessen kihozni az evezés élményéből.

Tovább
2020
december
22
Az evezés hasznossága

Az evezés hasznossága

A legtöbb kardio géphez hasonlóan az evező gépek is régóta jelen vannak a termekben, de az utóbbi években a népszerűségük jelentősen megnőtt. Különösen azóta, hogy a CrossFit az evezõgépeket beiktatta az edzéseibe és széles körű ismeretséget szerzett a CrossFit rendezvények által. Az evezés divatos! A legújabb Heat szériás Evező gépek innovatív funkciókkal rendelkeznek, amelyek sokféle fitneszkörnyezetbe beleillenek, és mind a vendégek, mind a fitneszterem tulajdonosoknak hasznosak.

Tovább
2020
június
2
A tagsági rendszer újragondolása

A tagsági rendszer újragondolása

Amíg a vendégek nem mehetnek még az edzőterembe, mert még a terem zárva tart, jó ötlet lehet a bérleteket befagyasztani. A tagság létszáma egy idő után újra növekedni fog, de most kreatívnak kell lenni a vendégmegtartó és vendégszerző megoldások terén.

Tovább