Miben lehetünk segítségére? Vegye fel velünk a kapcsolatot! Minden megkeresésre 2 munkanapon belül válaszolunk.

Blog

2020
június
2
A tagsági rendszer újragondolása

A tagsági rendszer újragondolása

Amíg a vendégek nem mehetnek még az edzőterembe, mert még a terem zárva tart, jó ötlet lehet a bérleteket befagyasztani. A tagság létszáma egy idő után újra növekedni fog, de most kreatívnak kell lenni a vendégmegtartó és vendégszerző megoldások terén.

Tovább
2020
május
22
E-BOOK

E-BOOK

Ez az e-könyv gyakorlati tippeket és trükköket tartalmaz, amelyek támogatják a fitnesz létesítmény sikeres újbóli megnyitását. Itt az ideje a jelenlegi stratégia és az irányváltás átgondolására. Egy dolog biztos, létezik egy „új normál”, aminek meg kell felelni. Ragadja meg ezt a lehetőséget, formálja vállalkozását és megtalálja az új utat. Szektorunk jövője nem lesz fekete vagy fehér, a szürke színe attól függ, hogy melyik országban vagy, és milyen szegmensben működik. De egy dolog biztos; már semmi nem lesz a megszokott.

Tovább
2020
május
18
Kapcsolatfelvétel a klubvendégekkel

Kapcsolatfelvétel a klubvendégekkel

Sok vendégednek annyira hiányzott a fitneszklub, mint amennyire önnek hiányoztak a vendégei. Annak érdekében, hogy visszaszerezze a lelkesedésüket, bizalmukat, különböző lehetőségeket kell találni arra, hogy kapcsolatba lépjen velük, hogy kifejezhesse, milyen örömmel várja őket vissza. Arról is biztosítani kell őket, hogy az összes biztonsági előírást, javaslatot betartja, betartatja.  Alapvető fontosságú, hogy megnyugtassa őket, visszamerjenek térni. Kulcs: a kommunikáció

Tovább
2020
május
11
Készítse fel csapatát is az úranyitásra

Készítse fel csapatát is az úranyitásra

Az alkalmazottai valószínűleg egy ideje kiestek a munkából, ezért gondolni kell arra is, hogy mit tegyen azért, hogy motiváltak legyenek újra, a mindennapos munkára? Lehetséges, hogy ők is aggódnak az egészségükért és a biztonsági előírások miatt – pont, úgy mint a vendégek. Mivel ők a képviselői az edzőtermének, létfontosságú, hogy nyugodtak, és magabiztosak legyenek és megértsék a szabályokat és korlátozásokat, hogy be lehessen tartani azokat.

Tovább
2020
május
7
Ötletek a Covid előírások betartásához

Ötletek a Covid előírások betartásához

Amikor az állam engedélyezte, hogy újra kinyissanak a termek, szigorú szabályokat kell követni. Az állami szabályzatoktól függetlenül fontos, hogy biztonságos és egészséges környezetet biztosítson az alkalmazottjainak és a vendégeinek. Ugyan az újra nyitás pozitív hozományokkal jár a vendégek számára, mint figyelemelterelés a vírusról, az üzemeltetés módja nem olyan egyszerű, mint eddig volt. Szeretnénk néhány ötletet adni, hogyan tegyen eleget az új kritériumoknak.

Tovább
2020
május
7
Hogyan készítsd elő a fitneszeszközöket az újranyitásra

Hogyan készítsd elő a fitneszeszközöket az újranyitásra

Az eszközök megfelelő előkészítése érdekében kövesse az egyszerű, jól átlátható ellenőrzőlistát, mielőtt vendégei előtt újra megnyitja a kapukat. Bölcs dolog alaposan megvizsgálni a berendezéseket és a tápkábeleket, hogy megbizonyosodjon azok sértetlensgéről illetve mentesek-e a portól vagy törmeléktől. Ezután kapcsolja be az összes tápegységet egyenként, néhány gép esetében manuálisan meghajtva.

Tovább